Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Ha rájönnétek hogy tudtok...

Ha rájönnétek hogy tudtok kommunikálni olyan lényekkel, akik a letűnt idő isteneiknek nevezik magukat, mit tennétek? Sok mindenre megtaníthatnak, mit tennétek?

Figyelt kérdés

Egy este arra ébrednél, h egy hang azt mondja ébredj fel.Amikor magadhoz tértél, telepatikusan elkezdenek mondani dolgokat, vmiféle idegen neveket mondanak amit nem értesz, és azt mondják, h ezen a képességen keresztül szóltak régen is az emberekhez, csak volt aki meghallotta, volt aki nem.

Arra a kérdésre hogy kik ők, azt jelölnék meg , ha a régi időkben is ők jártak a földön, kommunikáltak így emberekkel mint velem.

Ebben a helyzetben ki hogy döntene, kizárná tudatából ezt az egész jelenséget, vagy hagyná kibontakozni, és megnézné mi lesz belőle?

2013. máj. 27. 14:52
1 2 3
 11/21 Shai-Hulud ***** válasza:

Nagymamámnak is sokszor megjelent, annyira jóban voltak, hogy ő tegeződött is vele.

Mégsem alapított vallást az öreglány. :-)

És még csak új dolgokat sem tanult tőle.

2013. máj. 27. 15:58
 12/21 anonim ***** válasza:

A mormon vallásalapító, és vallás szerint maga a Mindenható Isten jelent meg előtte Jézus Krisztussal.

Nem egy akármilyen lény. A mormonok nem Xenu-t imádják, hanem a keresztények istenét és megváltóját.

Ráadásul egy isteni látomást nem lehet bizonyítani. Hinni lehet benne, vagy sem.

Én sem tudom bebizonyítani, hogy nem ufót látott, de te sem, hogy az ufók Jézus Krisztusként jelentek meg előtte, más előtt pedig sakálfejű Anubiszként, vagy Tollaskígyóként.

2013. máj. 27. 16:00
 13/21 anonim ***** válasza:

"erről hol olvastál, mert a gugliban néztem és nem találtam."

Egyszerű történelem, nézz utána Jeanne D'arc életrajzának .

2013. máj. 27. 16:06
 14/21 anonim ***** válasza:
15:40: nem beszélj zöldségeket! nem a NASA van benne, hanem a reptoidok. :)
2013. máj. 27. 17:11
 15/21 Shai-Hulud ***** válasza:

"nézz utána Jeanne D'arc életrajzának ."

Mert abban az van, hogy a plejád istenek szóltak hozzá?????????????????????

Na én is megkérdezem, hogy hol olvastál te ilyet? :-D

2013. máj. 27. 17:23
 16/21 anonim ***** válasza:
Isten szólt hozzá, az meg hogy kit nevezünk istennek nézőpont kérdése .
2013. máj. 27. 17:31
 17/21 anonim ***** válasza:
Kedves Mária, akit nem kötnek gúzsba tények, meg az emberi gondolkodás alapvető szabályai, azok számára minden csak nézőpont kérdése.
2013. máj. 27. 18:46
 18/21 anonim ***** válasza:
Mik az emberi gondolkodás alapvető szabályai szerinted ?
2013. máj. 27. 19:07
 19/21 anonim ***** válasza:
Ne is válaszolj rá kiírom rendes kérdésbe, mert ez jó téma .
2013. máj. 27. 19:09
 20/21 anonim ***** válasza:
Kedves Mária, ha tényleg érdekel, javaslom elolvasásra Arisztotelész Organon-ját, és Gottlob Frege Logikai vizsgálódások című művét.
2013. máj. 27. 19:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!