Ha rájönnétek hogy tudtok kommunikálni olyan lényekkel, akik a letűnt idő isteneiknek nevezik magukat, mit tennétek? Sok mindenre megtaníthatnak, mit tennétek?
Egy este arra ébrednél, h egy hang azt mondja ébredj fel.Amikor magadhoz tértél, telepatikusan elkezdenek mondani dolgokat, vmiféle idegen neveket mondanak amit nem értesz, és azt mondják, h ezen a képességen keresztül szóltak régen is az emberekhez, csak volt aki meghallotta, volt aki nem.
Arra a kérdésre hogy kik ők, azt jelölnék meg , ha a régi időkben is ők jártak a földön, kommunikáltak így emberekkel mint velem.
Ebben a helyzetben ki hogy döntene, kizárná tudatából ezt az egész jelenséget, vagy hagyná kibontakozni, és megnézné mi lesz belőle?
Hát biztos nem harcolnék ellene, hagynám kibontakozni.
Aztán ha izgalmas storykat mesél küld el hozzám is :D:D
4es válaszoló
erről hol olvastál, mert a gugliban néztem és nem találtam.
Ha ez történne én beslattyognék a pszichiátriára valami erős antipszichotikumért.
Ön meg kedves O. Mária ezt már most megteheti.
"Jeanne D'arc példáját akihez az ősi Plejád istenek szóltak"
Aha, értem, akkor hát EZÉRT égették meg!
És ezt a katolikus egyház több száz éve titkolja!
Biztos, hogy a NASA keze is benne van a dologban.
(Vagy a szabadkőműveseké, de ezt még tisztázni kell.)
Ha a kérdésben említett dologra jönnék rá, sürgősen orvoshoz fordulnék.
Persze csak a hangok (a letűnt idők isteneinek hangjai) is ezt tanácsolnák.
mivel ez csak egy elméleti kérdés
akkor erre válaszoljon az aki annyira leszólja ezt a dolgot.
a mormon vallás alapítója is beszámol ilyenről, h egyszer imádkozás(lehet meditálásnak is nevezni) közben telepatikusan üzeneteket hallott, majd jónéhány alkalom után megjelent neki egy lény, aki elmondott neki rengeteg spirituális dolgot, majd ezekből megalapította a mormon vallást.
de ez csak egy példa volt.
Ja, hogy a mormon vallást is így alapították, akkor mindent visszavonok. XD
A mormonok szent könyve arról szól amúgy, hogy a zsidók egy része a tengeren eljutott Amerikába (az ókorban!), és hozzájuk külön elment Jézus, miután letudta az Judeai turnét. Szóval az a hang érdekes dolgokat mondott. XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!