Őrangyalommal hogyan tudnék kommunikálni?
Figyelt kérdés
Lehet tőle kérni sugallatokat is bizonyos fogadásokra???2012. dec. 9. 16:58
1/10 anonim válasza:
Még ha léteznének is angyalok, elég paraszt dolog lenne felhasználni őket fogadásokra.
És most szcientológia reklám:
2/10 A kérdező kommentje:
És ha így mentheti meg az életem???
2012. dec. 9. 17:01
4/10 anonim válasza:
Minden müvelt ember tudja, hogy a szemeteskukákba kell bedugni a fejed, ha angyalokkal akarsz kommunikálni.
5/10 anonim válasza:
Fogadásokkal akarod megmenteni az életed?
Ha ezzel akarsz pénzt szerezni, javaslom neked az álláskereső oldalakat, nem az ilyesmiket.
Egyébként. Tegyük fel, hogy léteznek angyalok. Tegyük fel, hogy én rábeszélem az én őrangyalomat, hogy a Chelsea nyerjen. Egy másik ember meg rábeszéli az övét arra, hogy a MU nyerjen. Akkor mi van? Összeverekszik a két őrangyal? És akkor kell egy harmadik, aki a miénknek segít?
6/10 anonim válasza:
Ha Csilla módszere nem sikerült volna próbáld meg nyilvános WC-ben! Az már biztosan beválik!
7/10 anonim válasza:
Olvasd el az Atlantisz angyalai című könyvet. Netről istölthető...
Abban minden benne van
8/10 anonim válasza:
mondjuk amikor egyedül vagy akkor beszélj hozzá.
9/10 anonim válasza:
Csiribú Csilla és Viperahal! Ezeket a válaszokat tapasztalatból mondjátok? XDD
10/10 anonim válasza:
Jaaaa, őrangyaloddal! Most látom csak. Oké. Mondd, hallgatlak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!