Ezekről a bizonyítékokról miért nem vesznek tudomást?
http://www.youtube.com/watch?v=E4xOKt2bUGU
Légyszíves csak akkor kommentelj ha végignézted, érdemes rászánni az időt !
"Már hogy az ördögbe ne vennének tudomást!"
Mert mondjuk még mindig azt tanítják hogy a Nagy Piramis Kheopsz sírhelye volt, holott bebizonyították, hogy ez hülyeség . Ha most nincs időd akkor nézd meg holnap vagy amikor lesz és utána kommentelj . Egyértelműen bebizonyították, hogy a múltban egy fejlett civilizáció élt a Földön .
Ez hihetetlen felfedezések összegzése, olyan dolgok amik hihetetlen alapokon működnek!!!!!!!!
-Én diator vagyok, és már sok évet kutattam már, és erre megtalálom a válaszomat nagyon-nagyon sok kérdésemre!
Sajnos ha ez igaz, hogy egy elfeledett és egy elpusztult civilizáció hagyta ezt hátra azért hogy figyelmesztessen minket arra, hogy lesz még egy világvége, de lehet arra hogy voltak mások is akik fejlettek voltak!
Elképesztő...
Én egyetemre járok és tudományos mechanikákat ismerek meg mint matematikailag, fizikailag, genetikailag és más más tárgyakból (ezzel kapcsolatban nem akarok sokat mondani mert nem akarom felfedni hogy ki vagyok)
-Más részt, ez egyszerűen elképesztő... Egyszer beszélnék ezzel a nővel aki ezt az egészre kíváncsiskodása során rájött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!