Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Szerintetek Dänikennek igaza van?

KoDan kérdése:

Szerintetek Dänikennek igaza van?

Figyelt kérdés
A magam részéről:féligazság

#UFO #Däniken
2013. máj. 6. 16:02
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
Miben van igaz, s miben félig? Sok könyve, önálló műsora van, illetve vendégként is előfordul több helyen. Kicsit pontosítanád a kérdést?
2013. máj. 6. 16:05
 2/31 anonim ***** válasza:

én is ezt akartam írni, h miben?

pontosabban tedd fel légy szíves, mert így senki sem fogja megválaszolni

2013. máj. 6. 16:07
 3/31 A kérdező kommentje:

Abban az elképzelésében hogy a az idegenek eljöttek hozzánk és keresztezték az ő DNS-üket a majmokéval.

Nem vagyok atéma szakértője Dänikenről bedig keveset hallottam úgyhogy ha hülyeségeket mondok légyszi nézzétek el nekem.

Szerintem idejöttek a Földre és talán figyelik is az ökoszisztémánkat de DNS kavargatás az nem volt.

2013. máj. 6. 16:14
 4/31 anonim ***** válasza:
Nem jött ide senki se.
2013. máj. 6. 16:37
 5/31 anonim ***** válasza:

amíg a nácik nem kezdték el a felsőbbrendű fajt keresni, vagy kutatni erről nem is lehetett hallani

aztán a déli sarkon vagy találtak vmit vagy ők hoztak létre ott kutató és hadi támaszpontot, itt járt pl richard byrd admirális, aki furcsa magas szőke német akcentussal beszélő emberekkel találkozott akik a föld alatt éltek!

2013. máj. 6. 16:48
 6/31 anonim ***** válasza:

Jó, most már tudjuk, hogy te mit gondolsz arról, amit nem tudsz.

Általánosságban pedig Dänikent gondolkodó embernek ismerem. Óvakodik kijelenteni dolgokat. Persze néha ő is állít olyant, ami nem igazán illik bele a tudományos világképbe, de sokkal gyakoribb, hogy a feltételezéseit fogalmazza meg. Szépen, logikusan felépítve érvel az elképzelése mellett.

És – lehet, csak az én figyelmemet kerülte el – nem átkozza a tudósokat. Nem tekinti ellenségnek a hivatalos tudomány művelőit.

2013. máj. 6. 16:52
 7/31 anonim ***** válasza:

Ezt a DNS-dolgot mintha nem tőle olvastam volna, de nem zárom ki. Talán többekben is felmerült. Azt mondják, van az evolúciós skálán egy ugrás, ami nem magyarázható az elmélettel. De én arra emlékszem, hogy nem az embert keresztezték a majmokkal, hanem utóbbiakból akartak embert fabrikálni. Ez volt a neander-völgyi ember. A bibi pedig az, hogy továbbra is párosodott a majommal. Ezért elpusztították. A későbbi kísérlet már sikeres volt.

Erre gondolsz? A múlt héten volt erről szó a tévében, de nem emlékszem Dänikenre.

Hát, élénk fantázia kell hozzá. Nem tudok állást foglalni, mert ahhoz keveset tudok.

2013. máj. 6. 17:41
 8/31 anonim ***** válasza:
Ezt a DNS dolgot én sem tudom D-nél. Másrészt a sikere éppen abban van, hogy semmit sem jelent ki. Kérdez Lehetett-e ez igy? A választ mindenki magának fogalmazza meg.
2013. máj. 6. 18:11
 9/31 anonim ***** válasza:
47%

Egyik kedvenc íróm.

Kb. 30 könyve megvan.

Azt kell mondanom, hogy van olyan dolog amiben igaza van és van, amiben nincs.

Szerintem voltak itt földönkívüliek vagy létezett egy magasabb szintű civilizáció, amit nem akar elhinni a hivatalos történelem ( pedig erre még nagyobb az esély!), de hogy pl a földönkívülieknek nincs köze a Nazca fennsíkhoz az is biztos.

Szóval én elég otthon vagyok a Daniken témában, amolyan féligazság, ahogy te mondtad. :)

Sajnos követett el bakikat és fals információkat is leírt, de komolyan, nagyon sok ember kapta fel a fejét az írásaira és gondolkodóba ejtetett többeket, hogy valami nincs rendben a múltunkkal, nem csoda hogy több millió példányszámot adott el csak a legelső könyvéből.

2013. máj. 6. 18:48
 10/31 anonim ***** válasza:
Én nem mennék bele annyira a dolgokba, hogy most dns keresztezés stb... Az, hogy itt lehettek az idegenek viszont lassan tényként kezelném, egyszerüen túl sok a rá utaló dolog, és sok mindent meg magyarázna, épelméjü módon, normálisan. Ha ennek a lehetőségét elvetjük, ahogy eddig is tettük az a kép rajzólódik ki, hogy az ősi ember sokkal inkább volt elmebeteg, mint a mai, ezt pedig nem tartom valószinünek.
2013. máj. 7. 07:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!