Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Szerintetek Dänikennek igaza van?

KoDan kérdése:

Szerintetek Dänikennek igaza van?

Figyelt kérdés
A magam részéről:féligazság

#UFO #Däniken
2013. máj. 6. 16:02
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
Akkor azt hiszem megpróbálok töbet megtudni a dolgokról
2013. máj. 7. 07:54
 12/31 Antimod ***** válasza:

"Az, hogy itt lehettek az idegenek viszont lassan tényként kezelném"

Játszunk el a gondolattal, hogy az idegenek voltaképpen nem is idegenek, hanem mi magunk vagyunk. Te és én egy-egy földi lét (inkarnáció) előtt / után / között. Mivel nincs testük, kénytelenek "járművön" keresztül szemlélni a Földet, és beavatkozni ott, ahol nagyon muszáj.

Azt is leírták egyesek, hogy a humanoidoknak (..."saját képére teremtette"...) különleges testük van, amely voltaképpen nem organikus, hanem egyfajta ráhúzott "bioruha", amely lehetővé teszi a fizikai síkon való ideiglenes létezést.

Szintén elképzelhető, hogy egykor szorosabb volt a kapcsolat az ember és közöttük, csak aztán "magunkra hagytak minket", esetleg folyamatosan csepegtetve a tudást, amellyel aztán vagy élünk, vagy nem.

A magára hagyást persze csak szimbolikusan értem, ha saját "fajunkról" van szó, csak más létállapotban. A Föld egyfajta "játszótér", ahol lehetőség van kipróbálni, megtapasztalni dolgokat.

Nem olvastam Dänikent, nem vagyok otthon UFO-témában különösebben (azaz nem ismerem a Plejád/annunaki stb. elméleteket) ezek csak gondolatok.

2013. máj. 7. 09:22
 13/31 anonim ***** válasza:

Mindegy, mit hiszek, az igazság attól még nem változik...ami akármi lehet lehet.

De, az ember mindig szeretné magáról azt hinni, hogy különlegesebb, mint a Föld többi lakója, kiválasztott...uralkodó. Ezért kitalálják, hogy Isten a saját képére formálta...nagy tudású idegenek leszármozottai vagyunk, stb.

Ez csak mind emberi fantázia, az egoizmus kiteljesedése, inkább.

2013. máj. 7. 11:50
 14/31 anonim ***** válasza:

Első mondatod után tényszerüen közölni azt a dumát amit már halottunk 100x, vicces :D:D:D:D

Figyu már, ezt a szöveget már halottuk az iskolában, most akkor esetleg tegyél hozzá valami újat is a dologhoz.

Egyébként még mindig azt nem értem, hogy miért lettek volna azok az emberek kevésbé intelligensek, mint a mai.

Mivel a mai ember sem talál ki ekkora hülyeségeket, szerintem az akkori sem. Azért mert technikailag fejlettebbek vagyunk most, azt nem azt jelenti, hogy szellemileg is. Sőt. Rendkívül vissza fejlődtünk azóta ebben a tekintetben. Nézz már rá azokra a civilizációkra, ember!! Pontosan ismerték a naprendszerünket, távcső nélkül!!! Ha már ilyen földhöz ragadt vagy, akkor légyszives meséld már el nekem, ez hogy lehetséges! Épeszü magyarázatot várok!

2013. máj. 7. 11:57
 15/31 anonim ***** válasza:

Szóval...a naprendszert megismerni csak úgy lehet, hogy...E.T. a képünkbe nyomja a térképét vagy megmutatja...de akkor felmerül bennem: miért is? Mi értelme volt ezt megtanítani?

Szerintem egyébként szövegértelmezési gondjaid vannak, mert leírtam, bármi lehet az igazság. Csak attól, hogy valaki valamit 100%-ban elhisz, még nem az lesz.

Sokkal nyakatekertebb agyalások is vannak.

2013. máj. 7. 12:24
 16/31 anonim ***** válasza:
Távcső nélkül, hogy lehet még? Mesélj! Hallgatlak géniusz...
2013. máj. 7. 12:53
 17/31 anonim ***** válasza:
A régiek nem a teljes naprendszert ismerték, csak azokat a bolygókat, amik a Földről is szabad szemmel láthatók, mint a Mars, a Vénusz (Esthajnalcsillag), a Jupiter, a Szaturnusz...
2013. máj. 7. 13:02
 18/31 anonim ***** válasza:
Tévedésben élsz, a sumérok még a plutóról is tudtak.
2013. máj. 7. 14:10
 19/31 A kérdező kommentje:

"Tévedésben élsz, a sumérok még a plutóról is tudtak."

Én is tudok egy afrikai törzsről akkik meg tudták, hogy valamelyik(?) csillagrendszer valójában egy kettős csillagredszer.(bocs a pontatlan infókért majd javítok rajta)

Erre csak vmikor a XXI században derült fény.

Ezt hogy csinálták?

2013. máj. 7. 16:00
 20/31 anonim ***** válasza:

"Tévedésben élsz, a sumérok még a plutóról is tudtak."

Ez tényleg furcsán hangzik. Milyen forrásból szerezted ezt az információt? De tényleg, érdekel. Nem gúnyból kérdem, ne érts félre.

Amúgy vannak furcsaságok a történelemben, amikre talán, de csak talán... van egyszerű magyarázat, ami persze teljesen lehetetlen.

2013. máj. 7. 22:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!