Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Vannak ufok a holdon?

Vannak ufok a holdon?

Figyelt kérdés

csak azér kérdem mer sok video ba azt mind tárgyalják

s ha vannak akkor mi a fenét keresnek ott?

2013. ápr. 27. 16:55
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
74%
Természetesen a sajt miatt vannak ott.
2013. ápr. 27. 17:20
 2/18 A kérdező kommentje:
azt mindjárt gondoltam de valaki értelmes választ is tudna adni? tul sok a bizonyiték ahoz hogy ne legyenek ot legaláb is a hátso felén ami nem látszik...vagy legalább valaki magyaráza el hogy miért mondják okos emberek azt hogy a holon vannak ufok?
2013. ápr. 27. 17:42
 3/18 anonim ***** válasza:
48%
ka jaka ufoa holdon vana sajot eszi bztos azer van ot
2013. ápr. 27. 18:04
 4/18 anonim ***** válasza:
48%
Az okos emberek azért mondják, hogy a Holdon ufók vannak, mert valójában buták. Vagy téged tartanak annak, és valamiért megpróbálnak becsapni.
2013. ápr. 27. 18:07
 5/18 anonim ***** válasza:
81%
Maga a hold is egy UFÓ ! (nem vicellek!)
2013. ápr. 27. 18:08
 6/18 A kérdező kommentje:
2013. ápr. 27. 18:33
 7/18 A kérdező kommentje:
2013. ápr. 27. 18:42
 8/18 anonim ***** válasza:
54%

Nem a kérdéshez tartozik,és nem is szeretek nyelvtannácit játszani,de kérlek írd már így a Hold szót!

ez jó:Hold

ez ROSSZ:hold

2013. ápr. 27. 20:55
 9/18 anonim ***** válasza:
48%

Valamint:Válaszom:Nem mert egyszerűen baromság.Semmi alapja,semmi értelme,csak arra jó hogy az amcsi blogger gyökerek tudjanak hova összeesküvés elméleteket gyártani.

És javítanék:Okos lehet egy ember mondjuk irodalomban,de attól még mondhat marhaságokat csillagászatban,ugyanis tudűsa nem fedi a tárgyalt dolgot.Viszont csillagász (elismert,munkában lévő,egyáltalán képzesített) nem állít ilyen mérhetetlen marhaságot.

És mondj már legalább egy bizonyítékot,ha már annyira sok van.

2013. ápr. 27. 20:59
 10/18 anonim ***** válasza:
Igen, én is úgy tudom, hogy vannak. Idegen civilizációból való lények, egyenlőre ott vannak, aztán majd meglátják. Feltehetőleg ide akarnak jönni, csak még nem jött el az ideje. De szerintem nem kell félni tőlük, én azt gondolom, hogy jóindulatúak.
2013. ápr. 27. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!