Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Kinek milyen UFO-s élménye volt?

Kinek milyen UFO-s élménye volt?

Figyelt kérdés
Ki látott már élőben, mikor repül az égen, vagy kinek volt valami más élménye ezzel a "jelenséggel"?

2013. ápr. 19. 17:22
 1/7 anonim ***** válasza:
Én csak olvasom őket itt, a gyakorikérdéseken. Mindig jön egy és megkérdezi, hogy kinek milyen UFO-s élménye volt.
2013. ápr. 19. 17:46
 2/7 anonim ***** válasza:

Este 10 körül mikor mentem aludni kinéztem az ablakon. És

láttam egy csészealjat.Azt hiszem feketének láttam(de lehet nem fekete színű volt a csészealj,mert amúgy is sötét volt). egymás alatt sok kis ablak volt, és narancssárgásan villogtak le és fel a fényei. Aztán egy helyben megállt, majd elég gyorsan jobbra húzott és

egyre kisebb és kisebb lett majd egy fehér pontban eltűnt.

2013. ápr. 19. 18:08
 3/7 SSJGoku ***** válasza:
Én láttam egy repülő csészét de az alja hiányzót
2013. ápr. 19. 19:03
 4/7 A kérdező kommentje:

Én még nem láttam, de ha szeretnék látni ilyet akkor közelről szeretném, olyan pár méteres távolságról, h jól szemügyre tudjam venni.

De tele lenne a gatya rendesen...ott a helyszínen. XD

2013. ápr. 19. 20:30
 5/7 nagylzs ***** válasza:
Szerintem az járt jól aki nem találkozott velük.
2013. ápr. 19. 21:21
 6/7 anonim ***** válasza:

Üdv kérdező.

Nekem már sok fajta élményem volt, találkoztam is már eggyel!

El kell mondanom, hogy aki türelmes és van rá ideje az láthat ufót hiszen rengetek idegen lény látogat meg minket minden nap.

Nitran tavaly nyárvége felé este láttam az egyik legérdekesebb ufo jelenségemet, aminek szemtanúi is vannak hiszen nem egyedül utaztam az autóban, rajtam kívül még két ember volt szemtanu....

-A jelenség hihetetlen volt mint egy több km-eres boltíves sávban megjelentek erős narancssárga fények, a fények egymástól egyforma távolságba volt! Egyszerre gyúlladtak fel és egyszerre aludtak el..

Furának tartottam, hogy a hírek ezekre nem terjedtek ki hiszen szinte milliós város felet történt az eset!!!

-Gyermek koromban találkoztam egy lénnyel nem tudom mi volt, de nem ember és szint a fizika és a nem fizikai testtel bíró lények közé sorolnám nem halottam róla soha sem az interneten , sem máshonnan ( a lényt nem írnám le, mivel valószínűleg az eberek nem hinnének nekem)

- tudom hogy léteznek, tudom hogy itt vannak és azt is tudom, hogy majd eljön az idő amikor megmutatják magukat.

Az igazság hogy még mindig a őskorban vagyunk, a tudatlanság olyan méreteket öltöt, ami emberi ésszel nem felfogható!

-a mai világunk olyan hogy egy tudatlan embernek a kezébe adnak egy laptopot, egy okos telefont és akkor ő már fejlett ember??

-a válasz az hogy nem! -nem ért ahhoz hogy miből van, honnan van , mik a részei, nem tudja hogy a technológiai háttér honnan származik! -nem azt mondom hogy feltétlen az idegenektől, de máshonnan más befolyásos emberektől...

-attól hogy egy ember a technológiát kezeli, attól az a technologia nem az ővé!

Tudnotok kell, hogy a mi világunk exponenciálisan megy tönkre, eljön majd egy időszak ami végett káosz lesz úrrá a földön..

-a gazdasági válságot, az okozta, hogy a keleti országok fejlődtek és ott is kialakult egy jobb életi stádium ezért a töke nem a nyugati országokba csoportosult, ami nem baj de viszont ennek a kárát mi is észleltük...

-vissza térve az idegenekre.

-nem tudom hogy mi az igazság. Csak azt tudom mondani ami velem történt és amiket láttam UFO-kat.

Egy másik eset! AZ udvarunkban áltam és egy hatalmas fényes fehér fényt láttam fent az égen , nem volt messze kb 300m-re tőlem!

ez a fény nem bántotta a szememet , kb 30m-lehetett az átmérője, fogalmam sem volt arról hogy mi volt az! A testét nem láttam csak fényként jelent meg! Olyasmi volt ez mint valami lámba aminek a belsejét nem láthatod mert túl fényes volt. Ott lebegett egy helyben , először nem tudtam hogy ufo azt hittem hogy egy meteor!

-többször elfordultam és vissza néztem, és még mindig ott volt!!!!!!!!!!

azért fordultam el hogy kiabáljak a szüleimnek hogy jöjjenek ki a házból hogy ök is lássák, mikor 4-szerre néztem vissza addigra eltűnt!

Mos más élményem is volt már de egyenlőre ezeket tartottam számon.

2013. ápr. 22. 09:25
 7/7 anonim válasza:
Oké hogy léteznek idegen földön kivüli lények de miért jönnének ide? Valjúk be amúgy se 5 perc át jönniük
2013. ápr. 29. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!