Ez szerintetek mi volt? Valami hasonló "élménye" volt valakinek?
Kb. 1 hónapja volt egy érdekes álmom. Lent voltunk a Balatonon a barátaimmal, mikor hirtelen a vízben beleállt egy-egy szög mindkét nagylábujjamba. Kimentem a vízből, kiszedték, és bekötözték a lábujjam. Iszonyatosan fájt, ezért rögtön hazamentem pihenni. Ekkor felébredtem, mégpedig arra, hogy eszeveszettül fájt mind a két nagylábujjam. Sajgott, érzékeny volt a legkisebb érintésre is. Először arra gondoltam, hogy rúg-kapáltam álmomban, és valahogy bevertem a falba, vagy mit tudom én. De aztán egy hétig folyamatosan annyira fájt, hogy alig tudtam lábra állni.
Nem furcsa ez egy kicsit?
Nem furcsa. Kiderítetted már azóta, hogy mi volt a lábaddal?
Ha a valóságban fáj a lábujjad, akkor az álom is nagy valószínüséggel belefon valami olyan szálat a dologba, ahol a lábad megsérül.
Ez azért van, mert a külsö hatások befolyásolhatják az álmaink. Pl. ha folyik a csap a közelben miközben alszol, valószínüleg vízzel fogsz álmodni, mert beszürödik a hangja.
A fájdalom ugyan így.
Csak azért tartottam kicsit érdekesnek, mert nekem pont azután kezdtek fájni a lábujjaim, miután ezt álmodtam. Ráadásul külső hatások nélkül. (Vagy én nem tudtam/tudok külső hatásról.)
Nem mint ahogy az utolsónak, hogy a derékfájás miatt álmodta hogy fáj ott. Nálam ez felcserélődött.
Amúgy köszi a válaszokat, mentek a zöldek! :)
Nem furcsa.
Egyszer azt álmodtam hogy betörnek a házunkba majd felébredtem, és szólt a riasztó. Egyszerű kis áramszünetre reagált a riasztó de ez is azt igazolja hogy alvás közben az agyunk azért érzékeli ami körülöttünk történik, tehát nem furcsa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!