Volt közületek valakinek halálközeli élménye?
Panelban haverokkal kint álltunk a teraszon, és az egyik idióta megijesztett úgy hogy lökött rajtam egy kicsit hátulról és átfordultam a korláton.Lepergett az életem egy másodperc alatt, vérnyomásom felugrott.De hála Istennek a haverom gyors reagálással elkapta a kezemet és épphogy megtudtam kapaszkodni.Nem lett volna kellemes leesni a harmadik emeletről.
Másik eset tesin történt még régebben, hogy kötélmászáskor a kötél közepe körül voltam,amikor megrángatták a kötelemet én pedig hirtelen elengedtem.Oldalra estem szerencsére, de így is eltört 3 bordám és a bal kezem
Érdekes az anyuka emléke. Moodynak van egy könyve, ahol a klinikai halál állapotából visszajött emberekkel készített interjúkat. Mindenki arról számolt be, hogy ment a fény felé, és NEM akart és nagyon nehezen tudott visszajönni.
Az unokaöcsém nemrégen volt a klinikai halál állapotában, de semmilyen emléke nincs róla.
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Dannion Brinkley esetéről hallottatok már?
A Megmentőm, a Fény című könyve nagyon érdekes.
En nem voltam a klinikai halal allapotaban, de nagyon regan, egy (kisebb) gyerekkori almomban ateltem hasonlot, amikor nagyon meg akartam "spontan" halni. Kesöbb olvastam Moody könyvet.
Nem szivesen reszletezem, mert nem szenzacio, inkabb csak informacio nekem... (Feny es egy szemely, akit Istennel tudnek körülirni, aki mindenek felett all, mindent tud...stb, az akkori problemakra valaszt adott az akkori szintemen. Bar, voltak benne reszek, amiket elfogadtam, hogy akkori eszemmel meg nem ertem, hogyan lesz lehetseges, de majd latni fogom, hogy ez valtozik. Es tudtam, hogy az allapot utan csak arra fogok emlekezni, ami a földi eletemben fontos, mindent nem hozhatok at.)
A visszajövetel: nem akartam, a leny gyözött meg, hogy jobb nekem igy döntenem. Amugy Moody könyveben en nem emlekszem olyasmire, h valaki nehezen jött vissza, inkabb mindenkit ugy küldtek vissza.
Utolsó 2 válaszoló:
A klinikai halál állapotára gondolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!