Mik lehetnek a Holdon lévő anomáliák?
Már maga a NASA is kiadott 1968-ban egy négy évszázadot átfogó katalógust, amiben a holdon megfigyelt rejtélyes jelenségeken írják le. A legelső jelentés 1540-ből származik!
Már 1883-ban José Bonilla csillagász is fénygömböket észlelt a hold körül, hogy elhaladtak előtte.
Miért nem indítanak már oda egyetlen egy szerkezetet sem, még ha embereket már nem is? Csak nem azért mert már lakott a Hold? Lehet a felszín alatti üregekben, barlangokban vagy sötétebb oldalon.
Most meg hamisítják a fotókat, retusálgatják meg elterjedtek a kósza hírek ufó tevékenységekről. Ha nincs mit titkolni miért kell hamis fotókat közzétenni és retusálgatni?
Maguk az űrhajósok is jelentettek ufókat, és bejelentéseket is tettek erről.
Volt egy időszak hogy Mikulásnak hívták őket, ez volt a kódnév és a rádiókba is bemondták az űrhajóról a központba " hogy a mikulás létezik épp most láttuk".
A szkeptikusok folyton azt hozzák fel hogy marika néni meg feri bácsi lát csak folyton ufót, jó megfigyelni képes személy sosem. Ez az állítsuk hamis, mert kapásból itt vannak az űrhajósok.
Ne tessék félre érteni, nem sötét oldali náci bázis féle baromságokra utalok, de nem gondoljátok hogy titkolnak azért ezzel kapcsolatban valamit?
"Van olyan NASA alkalmazott..." - de nem szemelyesen ismered, ergo nem tudhatod, hogy beszamithato-e, hogy takarito volt-e a NASA-nal, stb.
"Hulye is lathatja..." - Manapsag amikor minden tizedik ember Photoshop zseni, pont a NASA-nal nem talaltak olyat, aki normalisan tudna retusalni?
Figyelj, en is nyitott vagyok ilyen dolgokra, sot, en is ugy gondolom, hogy leteznek foldonkivuliek, es talan meg is latogattak mar minket. De manapsag a neten talalhato megbizhatatlan informacio tomeg, a fejlett szamitogepes grafika, plusz az, hogy az ilyen forumokon az emberek csak egymas ala adjak a lovat, azt eredmenyezi, hogy mar "mindre van bizonyitek".
Lenyeg, hogy legyel szkeptikus, es ne "kosza hireknek" higyj!
"Van olyan NASA alkalmazott..." - de nem szemelyesen ismered, ergo nem tudhatod, hogy beszamithato-e, hogy takarito volt-e a NASA-nal, stb."
Tudod Balázs ezek a közhelyek a netről, Photoshopról tényleg unalmasak, mindenki ezzel dobálódzik.
Nézz utána magad és akkor rájössz, hogy akit említettem az nem takarító a NASA-ban, stb.
Egy sor dologgal az élet más területén elfogadod ami a neten van. Ha csak azt vennéd referenciának az életben akiket személyes ismersz, elég nehéz lenne élni.
Én is látom, hogy mennyi félrevezető info van és van sokminden olyan is aminek a hitele teljesen eldönthetetlen. De ismerem az ilyen paranoid (nem szkeptikus)gondolkodásmódot... ha írnám, hogy igen, személyesen ismerem, akkor azzal jönnél, hogy akkor honnan tudom, hogy igazat mond nekem, vagy azzal, hogy én igazat mondok neked. Úgyhogy ez nem túl jó érv amit felhozol.
Ez nem kozhely. Ha mar a NASA fotokat hamisit, miert ugy csinalna, hogy a "hulye is latja, hogy hamis"? Ez egy logikus kerdes, es talan ezert "dobalozik" mindenki ezzel.
Amugy meg annyi ilyen van, gravitaciobol/vizbol nyert energia, mindenfele szornyek, levitalo emberek, telepatia, szellemk, stb. Hiteles emberek allitjak, hogy letezik. De hiaba van SETI, millo dollaros felajanlasok stb, valahogy bizonyitani meg egyiket sem sikerult.
Mint mondtam mar tobbszor, en is nyitott vagyok ezekre, de az nagyon zavar, amikor valaki hatarozottan allit olyan dolgokat, amikre nincs bizonyitek. Igy terjednek ezek a fals infok, majd legkozelebb mar arra hivatkoznak emberek, hogy a gyakorikerdesen olvastam, hogy a NASA retusal, stb.
Balázsnak:
Mégegyszer: én se hiszek el mindent a netről, sőt csak nagyon-nagyon keveset. De amivel jöttél (a NASA képretusálás) annak nem néztél utána. Nekem jössz, hogy miért, személyesen ismerem aki mondta(?) meg, hogy takarítónő is lehetett, stb.
Nem mondom hogy 100% biztos vagyok pl. ezzel az infommal kapcsolatban, de elég valószínűnek tartom a tanu személye, a körülmények között mikor ezt kijelentette, stb. Ha utánanézel, megérted.
Másrészt írod, hogy te is nyitott vagy a kérdésre. Elhiszem és ez OK, de nyilvánvaló, hogy te is indirekt információkból döntöd el, mit hiszel el, mit nem.
Így, hogy ebben kinek van igaza, több jó vagy kevesebb rossz információja csak úgy lehet eldönteni, hogy az adott témát alaposan kivesézed. Nem csak egy oldalról, egy hírforrásból. stb. Ezért kár ezen nagyot vitatkozni, mert mindenki bizonyos fokig tévedhet, de 100% igaza is lehet szituációtól függően.
Akkor kanyarodjunk vissza a temahoz. Mielott irtam, rakerestem a retusalos temara. Ket dologot talaltam. Egyik, hogy a NASA javit a kepeken, elesseg, kontraszt, kiemelesek, stb, hogy a laikusok szamara hasznosabb legyen. A masik, a szokasos "a NASA kiretusalta a Holdon levo epuleteket, azert nem latszanak", "a NASA kiretusalta az UFO-kat, azert nincs egy sem a kepen". :)
De lehet, hogy en kerestem rosszul. Ha kuldesz linkeket, megnezem szivesen.
Ennyi volt a filejaim között, de most nincs időm a megfelelő videókat is kikeresni. Talán ezen keresztül megtalálod.
Donna Tietze Hare
NASA Center/Houston az Apollo program alatt és a Shuttle program kezdetén dolgozott.
Rákerestem erre a névre, "ufocasebook.com", "abovetopsecret.com", "ufoupdateslist.com", stb. Semmi objektív oldal, csak UFO összeesküvések mindenhol. Wikipedia-n sincs pl semmi róla. (Nyilván ezt is a NASA intézte el.)
Az egyetlen találat, ami egy leigazolható, valóban NASA-nál dolgozó személytől (James Oberg) származik, az egy részletes cikk, amiben pontról-pontra kimutatja Donna T. Hare nyilatkozataiban levő ellentmondásokat. [link]
Amúgy számomra eleve hülyeségnek tűnik a nő nyilatkozata. Miért fáradozna a NASA azzal, hogy egy mezőről készült képről kiretusálja az UFO-t. Nincs olyan képük amin épp egy UFO sincs? Ha van, akkor hozzák azt nyilvánosságra!
J.Oberg a NASA hivatalos megmagzarázó embere (mint a miniszterelnök szóvivője, aki megmagyarázza miért nem adóemelés az adóemelés:). Szóval tőle ne várd, ha a NASA valamit is csinált, akkor beismeri.
A nő hajlandó tanúként eskű alatt a vádjait bármikor előhozni és mint más országban, a US-ben is büntetik a hamis tanúzást (Discolure project).
Mint mondtam, számomra ez 100%, de nem is egy NASA takarítónő:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!