Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Az ufok milyen valásuak?

Az ufok milyen valásuak?

Figyelt kérdés

Katolikus? esetleg Református? Jehovák?

Tudom mit jelent az UFO.

2013. ápr. 13. 16:22
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

Köszönjük goku, érteni érted, de nem akarod felfogni hogy a magyarnak az ufo idegen lény is jelent akor is ha tudja hogy nem igaz.

De igazán köszönjük goku te tényleg tudsz valamit.

2013. ápr. 13. 17:49
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

A magyarban SEM jelent az ufó földönkívülit, csak a Blikkből tájékozódók körében.

De akkor sincs semmi értelme a kérdésednek, ha elfogadom, gondolkodó, lélekkel rendelkező nem földi lények felől érdeklődsz. Mi földiek 7 milliárdan több ezer valláshoz, felekezethez tartozunk, illetve sokan nem is gyakorolják a vallást, amelybe beleszületett, vagy elutasítja.

Tehát akkor milyen vallásúak a földi emberek? He!

És azt mondjátok, sok-sok csillagrendszerből, sokféle élők lehetnek. Soroljuk fel a végtelen számú értelmes élettel bíró bolygó összes vallását?

Vagy írjunk még ilyen hiábavaló dolgokat, mint keresztén, buddhista stb.

2013. ápr. 13. 19:50
 13/24 A kérdező kommentje:

A magyarban SEM jelent az ufó földönkívülit,

Igen igen ezt is tudjuk, csak azt mondom hogy a magyar embereknek az UFO szó párosult a földönkívüli lényekel.

De hiába írtam az elején hogy: Tudom mit jelent az UFO.

2013. ápr. 13. 20:13
 14/24 anonim ***** válasza:

...ezt meg honnan a @*#& tudjuk? Még az sem 1000% hogy léteznek! (én nagyjából hiszek benne, hogy élnek még rajtunk kívül valahol)

Szerintem ha van vallásuk, az valószínűleg nem egyezik a miénkkel

2013. ápr. 13. 20:31
 15/24 Dalek Traak ***** válasza:
A földönkívüliek vallása fajonként eltérő, de ezek nem azonosak a földi vallásokkal. De ez nincs is minden fajnak, egyeseknél nem létezek olyan, hogy vallás.
2013. ápr. 13. 20:46
 16/24 anonim ***** válasza:
Nincs szükségük vallásra!
2013. ápr. 13. 22:02
 17/24 anonim ***** válasza:
Hogy az ördögbe tudtok fajokról, technikákról, hitről stb. ilyen határozott kijelentéseket tenni, amikor SENKI nem tud semmit?!
2013. ápr. 13. 22:02
 18/24 anonim ***** válasza:
Hát azt nem tudom,de az elképzelhető,hogy E.T az istenük:D
2013. ápr. 13. 22:07
 19/24 A kérdező kommentje:
Lehet bálvány imádók.
2013. ápr. 13. 22:10
 20/24 anonim ***** válasza:
Rosszahelyesírásomisták.
2013. ápr. 13. 22:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!