Az ufok milyen valásuak?
Katolikus? esetleg Református? Jehovák?
Tudom mit jelent az UFO.
Köszönjük goku, érteni érted, de nem akarod felfogni hogy a magyarnak az ufo idegen lény is jelent akor is ha tudja hogy nem igaz.
De igazán köszönjük goku te tényleg tudsz valamit.
A magyarban SEM jelent az ufó földönkívülit, csak a Blikkből tájékozódók körében.
De akkor sincs semmi értelme a kérdésednek, ha elfogadom, gondolkodó, lélekkel rendelkező nem földi lények felől érdeklődsz. Mi földiek 7 milliárdan több ezer valláshoz, felekezethez tartozunk, illetve sokan nem is gyakorolják a vallást, amelybe beleszületett, vagy elutasítja.
Tehát akkor milyen vallásúak a földi emberek? He!
És azt mondjátok, sok-sok csillagrendszerből, sokféle élők lehetnek. Soroljuk fel a végtelen számú értelmes élettel bíró bolygó összes vallását?
Vagy írjunk még ilyen hiábavaló dolgokat, mint keresztén, buddhista stb.
A magyarban SEM jelent az ufó földönkívülit,
Igen igen ezt is tudjuk, csak azt mondom hogy a magyar embereknek az UFO szó párosult a földönkívüli lényekel.
De hiába írtam az elején hogy: Tudom mit jelent az UFO.
...ezt meg honnan a @*#& tudjuk? Még az sem 1000% hogy léteznek! (én nagyjából hiszek benne, hogy élnek még rajtunk kívül valahol)
Szerintem ha van vallásuk, az valószínűleg nem egyezik a miénkkel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!