Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Ti féltek az UFOk-től?

Ti féltek az UFOk-től?

Figyelt kérdés

Azt szeretném tőletek megkérdezni, hogy ti féltek az UFO-ktől mert én min járt összefosom magamat ami közbe azt a kérdést írom. Most nemtom, hogy léteznek vagy nem léteznek?

Hogy néznek ki? Olyan mint a SC2:HotS-ban (StarCraft2:Heart of the Swarm)? Vagy hogyan néznek ki mert én nem tudom elképzelni őket egyszerűen.

2013. márc. 17. 01:22
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Én azóta félek mióta egyszer elvittek de nem akarok róla beszélni.
2013. márc. 17. 01:38
 2/10 Salx Narval ***** válasza:
Majd ha látok egyet, megmondom, hogy féltem e tőle.:D Amúgy képzeld őket kicsinek, szőrösnek és barátságosnak, miért kell mindjárt rémeket gyártanod belőlük.:D
2013. márc. 17. 01:43
 3/10 anonim ***** válasza:

amíg fent lebeg az ufó nem félek tőle, ha zuhan felém akkor már igen.

Na de az idegen lénytől... hát max az a félelmetes, ha belegondol az ember, mert nem tudja elképzelni, mit is csinálhatnak vele. Na meg azt sem, h hogy néznek ki. Sok a folklór, meg a mese. arról nem is beszélve, hogy az ufók korát éljük, ahol mindenki mindenbe repülő csészealjat, szivart, meg 3szöget lát. Ezek mind hozzájárultak ahhoz, h sokan higgyenek, sokan féljenek ezektől.

Ha rám hallgatsz akkor felesleges ráizgulnod, nyugázzá'! Ha tom is én pont téged szemel ki egy gonosz földönkívüli a végén úgy se fogsz emlékezni. Vagy azért mert törlik, vagy mert elzárod. Nem érdemes ez miatt túráztatnod magad. Ha el is jönnek 1x és pont veled akarnak "beszélni" (ami valószínűtlen) úgyse tehetsz ellene semmit.

2013. márc. 17. 02:55
 4/10 anonim ***** válasza:
Kicsit tartok tőlük. Nem egységesen néznek ki, több faj létezik.
2013. márc. 17. 07:52
 5/10 anonim ***** válasza:
én néha félek, de azért jó lenen ha elrabolnának az ufok, átélhetnék végre egy ufoelrablást!
2013. márc. 17. 09:44
 6/10 anonim ***** válasza:
2013. márc. 17. 10:30
 7/10 anonim ***** válasza:
Láttad már az E.T-it? ha azt megnézed nem fogsz tőlük félni.
2013. márc. 17. 13:48
 8/10 Dalek Traak ***** válasza:
A legtöbb ember nem is magától a földönkívüliektől, hanem az ismeretlentől fél. Nem tudja mire számíthat amikor összetalálkozik eggyel, hisz még sose látott ilyet.
2013. márc. 17. 19:19
 9/10 anonim ***** válasza:
Átélni egy ufoelrablást?Ki mondta,hogy túlélnéd?:D
2013. márc. 17. 22:45
 10/10 anonim válasza:
Én nem félek tőlük sőt ők a barátaim amióta anyósomat elrabolták...Minden pénteken együtt römizünk aztán megnézünk egy focimeccset.
2013. márc. 19. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!