Ti féltek az UFOk-től?
Azt szeretném tőletek megkérdezni, hogy ti féltek az UFO-ktől mert én min járt összefosom magamat ami közbe azt a kérdést írom. Most nemtom, hogy léteznek vagy nem léteznek?
Hogy néznek ki? Olyan mint a SC2:HotS-ban (StarCraft2:Heart of the Swarm)? Vagy hogyan néznek ki mert én nem tudom elképzelni őket egyszerűen.
amíg fent lebeg az ufó nem félek tőle, ha zuhan felém akkor már igen.
Na de az idegen lénytől... hát max az a félelmetes, ha belegondol az ember, mert nem tudja elképzelni, mit is csinálhatnak vele. Na meg azt sem, h hogy néznek ki. Sok a folklór, meg a mese. arról nem is beszélve, hogy az ufók korát éljük, ahol mindenki mindenbe repülő csészealjat, szivart, meg 3szöget lát. Ezek mind hozzájárultak ahhoz, h sokan higgyenek, sokan féljenek ezektől.
Ha rám hallgatsz akkor felesleges ráizgulnod, nyugázzá'! Ha tom is én pont téged szemel ki egy gonosz földönkívüli a végén úgy se fogsz emlékezni. Vagy azért mert törlik, vagy mert elzárod. Nem érdemes ez miatt túráztatnod magad. Ha el is jönnek 1x és pont veled akarnak "beszélni" (ami valószínűtlen) úgyse tehetsz ellene semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!