Az ufok kommunikációja hogyan működhet?
Azt a s3ggbekúrt eget...
Anyabolygó? Föld?
"Földönkívüli intelligencia? Először a Földön találjunk valamit!"
te meg ne oktass ki, hogy mi az az ufo, mert tudom mi, két jelentése is van!!!
inkább a kérdésre válaszolj!
Az első vagyok!
Hadd kérdezzem meg, hogy mégis mi a francból gondolod, hogy az " UFO-k" kommunikálnak velünk?
A másik dolog: Földönkívüli élet bár, vitatható tény, hogy létezik, de egy "ekkora" Univerziumban nem lehetünk egyedül.DE! Az élet nem jelenti azt, hogy nem baktérium szinten zajló életformáról van szó, illetőleg nem jelenti azt sem, hogy fejlettebbek nálunk, azt meg pláne nem jelenti, hogy kommunikálni akarnak velünk.
7-es válaszóló, hát nem velünk kommunikálnak az ufok, hanem az anyabolygójukkal! én arra gondoltam, hogy a itt bujkáló ufok hazaüzennek! Ha te pl. elutazol amerikába és ott kémkedsz, akkor haza kell az üzenetet küldjed! az ufok nál is itt lehet, az információk el kell jussanak az anyabolygóra!
8-as többet a zufo jelentésén nem vitatkozom, mert te is tudod jól hogy mindkettőre használják, azon közül amit felsoroltam!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!