Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Az ufok kommunikációja hogyan...

Az ufok kommunikációja hogyan működhet?

Figyelt kérdés
Ugye nagy a távolság az anyabolygó és a föld között. Vajon hogy lehetséges kommunikálni? A kommunikációt is megoldották szerintetek?

2013. febr. 14. 15:08
1 2 3 4 5 6 7
 61/64 anonim ***** válasza:
A Kérdező nagyon kegyetlenül keresi a választ!!! :D :D :D :D
2013. febr. 17. 17:11
 62/64 anonim ***** válasza:
Elszánt az biztos :)
2013. febr. 17. 23:35
 63/64 Marci024 válasza:
Hallod Te kérdező?! Én nem szándékoztam ehhez a témához hozzászólni, de annyira felhúztam magam a kérdéseden, és vele együtt rajtad is, hogy már nem bírom tovább. Nehezemre esik uralkodni magamon, de azért megpróbálom. Már ne is haragudj, de szerintem Te nem teljesen vagy komplett. Egyébként ha léteznek is idegen lények, és kommunikálnak, azt nem fogja tudni neked megmondani a jó Isten sem, hogy hogy a f@szomba csinálják azok a rohadt űrlények. Nyugodj bele, és fogd fel a tényt, hogy senki sem fog tudni neked pontos választ adni. De nem csak mi fórumozók nem, hanem senki a büdös életben nem mondja meg neked, hogyan üzen haza IT. Részemről ennyi, és most szépen elmegyek rágyújtani, és megiszok egy sört.
2013. febr. 19. 20:23
 64/64 A kérdező kommentje:

Nyugi-nyugi marci, tudod nem kötelező sem olvasni, sem válaszolni!!!

Én sem olvasom el azokat a kérdéseket, amik nem érdeklnek!

2013. febr. 19. 20:35
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!