Hogyan lehet regisztrációt törölni a mey moy su kamu ufó fórumról?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 1. 11:23
21/29 anonim válasza:
Nem láttam, de felháborító amit művelnek...
23/29 anonim válasza:
Mért mit írt a moderátor a csetbe?
24/29 A kérdező kommentje:
hogy a forum uzemeltetoi, az Unet vagy mi a szar figyelnek minket ,hogy milyen bongeszot hasznalunk, latjak a beallitasainkat , ip cimet stb
2013. ápr. 3. 22:36
25/29 A kérdező kommentje:
ja, es rejtelyes modon ez az uzenet reggel ota eltunt a chet-bol
2013. ápr. 3. 22:37
26/29 anonim válasza:
Hát ez nem nagy titok. Ilyen információkat bárkiről simán megszerezhetsz te is. Ha van egy oldalad ahova felmegy valaki, akkor te is megtudod nézni a látogatód adatait.
27/29 A kérdező kommentje:
igen, de semmi joguk kozze tenni. allitolag a moderator elmondott felhasznalokrol bizalmas informaciot
2013. ápr. 3. 23:00
28/29 anonim válasza:
am ha érdekel a téma akk miért nem szarjátok le, hogy van pár seggarc?
csak hogy példálózzak, te elmész valahova melózni ahol havi 1 milliót fizetnek neked, azért hogy nem kell semmit sem csinálnod csak ülni a seggeden, de a környezeted idegesít, utálod őket..
persze nem megoldás tűrni a hülyeséget, de ha vmit akarsz elviseled az esetleges nehézségeket nem ? lehet fura vagyok, javítsatok, de csak ha értelmesen tudtok reagálni..
29/29 anonim válasza:
Örülj neki hogy felvettek egyáltalán mert oda nehéz regisztrálni nagyon szigorú fórum. Én is feltettem egy komolytalan hülye kérdést és egyből töröltek onnan. Örülj hogy egyáltalán bekerülhettél oda!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!