Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Hogyan lehet regisztrációt...

Hogyan lehet regisztrációt törölni a mey moy su kamu ufó fórumról?

Figyelt kérdés

2013. ápr. 1. 11:23
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Nem láttam, de felháborító amit művelnek...
2013. ápr. 3. 13:18
 22/29 anonim ***** válasza:
mit írt?
2013. ápr. 3. 14:23
 23/29 anonim ***** válasza:
Mért mit írt a moderátor a csetbe?
2013. ápr. 3. 14:24
 24/29 A kérdező kommentje:
hogy a forum uzemeltetoi, az Unet vagy mi a szar figyelnek minket ,hogy milyen bongeszot hasznalunk, latjak a beallitasainkat , ip cimet stb
2013. ápr. 3. 22:36
 25/29 A kérdező kommentje:
ja, es rejtelyes modon ez az uzenet reggel ota eltunt a chet-bol
2013. ápr. 3. 22:37
 26/29 anonim ***** válasza:
Hát ez nem nagy titok. Ilyen információkat bárkiről simán megszerezhetsz te is. Ha van egy oldalad ahova felmegy valaki, akkor te is megtudod nézni a látogatód adatait.
2013. ápr. 3. 22:44
 27/29 A kérdező kommentje:
igen, de semmi joguk kozze tenni. allitolag a moderator elmondott felhasznalokrol bizalmas informaciot
2013. ápr. 3. 23:00
 28/29 anonim ***** válasza:

am ha érdekel a téma akk miért nem szarjátok le, hogy van pár seggarc?

csak hogy példálózzak, te elmész valahova melózni ahol havi 1 milliót fizetnek neked, azért hogy nem kell semmit sem csinálnod csak ülni a seggeden, de a környezeted idegesít, utálod őket..

persze nem megoldás tűrni a hülyeséget, de ha vmit akarsz elviseled az esetleges nehézségeket nem ? lehet fura vagyok, javítsatok, de csak ha értelmesen tudtok reagálni..

2013. ápr. 8. 00:24
 29/29 anonim ***** válasza:
Örülj neki hogy felvettek egyáltalán mert oda nehéz regisztrálni nagyon szigorú fórum. Én is feltettem egy komolytalan hülye kérdést és egyből töröltek onnan. Örülj hogy egyáltalán bekerülhettél oda!
2013. okt. 15. 23:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!