Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Elméletem: Így repülnek az...

Elméletem: Így repülnek az ufók és ezzel az energiával? Szerintetek?

Figyelt kérdés

Kicsit hosszú lesz de érdemes elolvasni:

A hagyományos repülőgép hajtóművét a szerkezet testébe építik be. A hajtómű tolóerőt állít elő, mely előre mozgatja a járművet. Addig mozog előre, amíg egy rá ható erő kényszeríti. Ehhez kapcsolódik az inercia törvénye, amely a tárgy sebességének és irányának változásai ellen hat. Ahhoz hogy leküzdjük az inerchia hatását erőre van szükségünk. Erre szolgál a gép bedöntése, mely során a szárny megfelelő szögben fordulóra kényszeríti a szerkezetet.

Amikor a szárnyak körül áramló levegő fordulóra kényszeríti a gépet, azok ugyanilyen erővel hatnak vissza a levegőre. Ezt az ún G-erőt érzi a pilóta, amikor belepréselődik az ülésbe. Nagy sebesség esetén ez a terhelés halált is okozhat.

Ez miatt mondják ugye a szkeptikusok hogy az ufók nem repülhetnek kitudja milyen gyorsan mert a legénysége meghalna és talán a szerkezet is darabokra szaggatódik szét. Na meg hogy fizikának ellentmondanak a manővereik.

DE!

Hogy ez ne forduljon elő olyan erőteret kell fejleszteni ami megoldja ezt a hatást és a kormányzást. A hagyományos fizika szerint három ilyen lehetséges az atomenergián kívül: elektromos,mágneses,gravitációs.

Ha megnézzük a sok-sok beszámolót abból elszűrhetjük, hogy képesek jól behatárolt taszító energiát hoznak létre. Ez antigravitáció is lehet. Ami képes ezt létrehozni, ellensúlyozhatja a Föld vonzását, akárhogy röpülhet.

Az ufókon nem látszanak külső hajtómű alkatrészek. Ez csak egyet jelenthet: a hajtómű által keltett antigravitációs tér a jármű szerkezetén hatol át, anélkül hogy károsítaná azt. Ez pedig azt feltételezi, hogy a gép testére nem hat a gravitáció, ennélfogva súlytalan és az inercia sem érvényesül!!! A fizika alaptörvényei között azt is megtalálhatjuk, hogy a gravitációs mezők fénysebességgel haladnak. Tehát a jármű korlátlanul gyorsítható és irányítható.

Az antigravitációs teret fel lehet használni arra, hogy a benne ülőket felszabadítsuk az inercia hatása alól. Az energiatér magába foglalhatja a hajó testét, valamennyire a körülötte lévő atmoszférát is. Az erőt a jármű KÖRÜL gerjesztik, és nem egy pontból ered, mint a repülő vagy rakétahajtóművek esetében. A hajó gyakorlatilag a gravitáció központja. Tehát ha a mező jobbra fordítja az eszközt, akkor a repülő és utasainak atomjai is mind egyszerre fordulnak, így megszűnik a G-terhelés, megszűnik az inercia.

Hangjuk pedig azért nincs az ufóknak, mert az antigravitációs mező az ufót körülvevő atmoszférára is hat így maga a hangrobbanás is elmarad. A hagyományos repülőgépek félrenyomják maguk elől a levegőt. Sebesség növelésekor lökéshullám darabokra töri az előtte lévő levegőfalat, ekkor jön a hang.

A lokátorok,radarok számára sokszor azért láthatatlanok, mert ha az antigravitációs hajtómű elektromágneses mezője elég erős a spektrum mikrohullámú sávjában, akkor egyszerűen kiolthatja a bejövő radarhullámokat.

2013. márc. 21. 19:28
1 2 3
 11/24 Dalek Traak ***** válasza:
78%

Szépen levezetett elmélet! Legalább te gondolkozol is, nem úgy mint egyesek (gondolok én itt egy bizonyos Veronikára).

Az antigravitáció valóban nagyon fontos alapja az idegen űrhajók meghajtásának, de ez önmagában nem elég.

2013. márc. 21. 20:41
 12/24 anonim ***** válasza:
92%
Nem akadékoskodok, mert az elmélettel semmi bajom, még (némi hiba kivételével) még van is értelme, de az UFÓk bárhogy repülhetnek, mert az UFÓ azonosítatlan repülő tárgyat jelent. De nem ez a lényeg, hanem az, hogy nekem tetszik, és az is, hogy gondolkodsz rajta, és le is vezeted logikusan.
2013. márc. 21. 20:59
 13/24 A kérdező kommentje:
köszi, msot így párt kommentből jobban átlátom. jó persze hibáztam pár mondatban, de leginkább a 7-el értek egyet ő érti mire akarok kilyukadni.
2013. márc. 21. 21:04
 14/24 anonim ***** válasza:
31%

A kérdésed eleve hibás, így a marha hosszú szöveget el sem olvasom.

Az UFO gyűjtőszó. A kérdésed olyan, mintha azt kérdeznéd, hogy az élőlények milyen gyorsan tudnak szaladni.

2013. márc. 21. 21:25
 15/24 anonim ***** válasza:
22%
Szerintem, amire Te gondolsz csészealjak nem mozognak. Hanem a világot mozgatják maguk körül. :)
2013. márc. 21. 22:04
 16/24 A kérdező kommentje:

a 14-es mekkora egy tróger, akkor minek írsz ide ha el sem olvastad? mi a hiba a kérdésbe hmm? csak így engedte kirakni, mert ha pontot írok a szöveg végére, akkor nem veszi kérdésnek.

amúgy meg csak egy idiótának nem esik le hogy itt mégis mire értem az UFO szót. biztos nem egy elhagyított frizbire értettem. de igen, ebbe köss bele nyugodtan, ne is a szövegre koncentrálj és merj gondolkodni semmin ( már ha egyáltalán tudsz ) egy kicsit is. senkiházi

2013. márc. 21. 23:14
 17/24 anonim ***** válasza:
41%
14-es egy szellemi fogyatékos troll. Most engedték ki a pszichiátriáról és örül, ha gép előtt van. Mit csinálna szerencsétlen?
2013. márc. 21. 23:26
 18/24 anonim ***** válasza:

Én is tudok erről az elméletről. Valószínűnek tartom, hogy ezzel az elvvel, illetve ezzel is működnek az ufo-k. Itt most az is kérdés ezen kívül, hogy hogyan képesek megtenni ilyen irdatlanul nagy távolságokat? Ez utóbbi kérdés össze is függ a működési elvük kérdésével, és szinte automatikusan következik belőle.

Ha fénysebességgel haladnának, akkor is sok évig tartana ide az út, a legközelebbi csillagok bolygóira is, és még vissza is kellene menniük. Tehát ebből az következik, hogy nem fénysebességgel haladnak, mert ehhez még ez is hihetetlenül lassú. Hiszen nincsen semmi olyan dolog, ami miatt megérné nekik ennyi ideig utazni; bár ki tudja, hogy meddig élnek.

Vannak, akik térhajlításról, térugrásról, meg féregjáratokról beszélnek, csak ezekkel már nem vagyok tisztában, hogy mit jelentenek, és hogy lehetséges-e ilyesmi a fizika mai állása szerint.

Végül, vannak olyanok is, a legnyitottabban gondolkozók, akik dimenzióutazásról beszélnek, csak ezt már a fizika sajnos nem tekinti úgymond "számításba" vehető dolognak. Pedig én nagyon hajlok efelé is, mert ugye, egyáltalán nem mindegy az, hogy milyen spirituális szinten van az illető lény, tehát hogy milyen szándékkal érkezik. Akik magas szinten állnak, azok már talán képesek a dimenziók között is utazni. Ezért van az a furcsa jelenség is, hogy sokszor egyszerűen eltűnnek az égről az észlelők szeme elöl. Ez utóbbi elmélet már sajnos megfoghatatlan a fizikai, tudományos szintű vizsgálódáshoz, de szerintem mindenképpen számításba kell venni!

Az is jó kérdés, hogy a fényük honnan származik? A magasan fejlett lények "járműveinek" már valószínűleg nem olyan eredetű a fényük, mint a többinek. Ők könnyen tudják azt a látszatot kelteni, hogy fizikai járművek, és az is lehet, hogy ami ufo-nak látszik, az inkább egy fénylő mező, az egész valamiféle erőtér, ami ahhoz kell, illetve azzal jár, amikor ezek a fejlett lények dimenziót váltanak.

Végülis, ez az ufo-téma az ezotérián belül van besorolva itt ezen az oldalon, és én úgy gondolom, hogy ezt az egészet csak ilyen szemszögből nézve lehet átfogóan vizsgálni, tanulmányozni, persze a hagyományos fizikai nézetek mellett.

2013. márc. 22. 00:21
 19/24 A kérdező kommentje:

Utolsó tetszik a gondolat menet!

Egyébként úgy tudom, hogy féregjárat és térugrás lehetséges ELMÉLETBEN a fizikában. Szóljatok ha nem így van...

Volt olyan fizikus ( japán a neve, de nem jut eszembe, és nem ufó-s pali, ez a hivatása ) aki úgy gondolta több dimenzió is létezik. Lehet ezeken keresztül jönnek és ahogy írtad, azért van az hogy hol eltűnnek hol megjelennek. Talán ugrálnak a dimenziók között?

Hogy mi nem viteleztük ki, az biztos. De mi van ha egy faj már igen, ahol mondjuk "csak" 2 ezer évvel tartanak előrébb. Mi is mennyit haladtunk előre 100 év alatt nem? Mindenféle technikai szinten.

A fényük is érdekes kérdés ahogy mondtad. Pl. vannak olyan ufó beszámolók ahol a fények váltakoznak, sok színűek. Ezeket az idegenek biztos nem csak "díszből" csinálták meg hogy jujj de jól néz ki az űrhajó ha hol pirosan világít hol meg sárgán valami hasznuk, mélyebb értelműk csak van ezeknek is nem csak egyszerű világítás.

2013. márc. 22. 05:12
 20/24 anonim ***** válasza:
78%
Elárulom, hogy van a húrelmélet, ami minimum 11 dimenziót tesz szükségessé, szépen jósolja a későbbi felfedezéseket, és mainstreamnek számít a tudományos irodalomban. Nyugodtan lehet bizakodni, és el lehet felejteni, hogy a tényleges tudósok (akik általában nem a gyk tudósai ugye) vaskalaposak vagy dogmakövetők lennének.
2013. márc. 22. 10:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!