Ázsiaiak rejtélye. Igaz lehet az elméletem?
1.Ugyan nem hallottam még olyat, hogy ázsiai lett volna az első emberpár, de valószínűleg tényleg nem is lehetett, mert akkor elképzelhető, hogy a kígyót ették volna meg az alma helyett(vagy mindkettőt).És akkor máshogy alakul a Bibliai történet.
2.A kínaiak eléggé feltűnően hasonlítanak az ufonautákra,a fejformájuk, a szemük, kicsit az alkatuk.Lehet, hogy ők tőlük származnak? Okosabbak is, mint az átlagember.
Persze nem vonok le messzemenő következtetést, ezek csak úgy megfordultak a fejemben és kíváncsi vagyok, másnak is eszébe jutott-e már hasonló?
"A kínaiak eléggé feltűnően hasonlítanak az ufonautákra,a fejformájuk, a szemük, kicsit az alkatuk"
Ez nagyon tetszett, jót nevettem rajta. Még soha nem gondoltam erre, de most, hogy mondod... :) Aranyos.
Te rasszista b*rom, tanulmányozd át Ázsiát és országait és úgy beszélj ásziaikról.
Egy indiai vagy egy orosz hol hasonlít ufonautára???????
Hol említettem én indiait, vagy oroszt??
És nem vagyok rasszista, semmi bajom a kínaiakkal, egyszerűen csak emlékeztetnek az ufonautákra, ha valakinek ez nem tetszik, sajnálom.
Nem csak az ázsiaiak esznek kígyót pl.: Bear Grylls sem az.
Relatív, hogy mitől számít valaki okosnak.
A szemük éppenséggel pont nem olyan, mint a leírások alapján a földönkívülieknek.
Elsősorban mit értesz "ásziai"-n?
Mert pl. a magyarok is ázsiaiak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!