Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Ázsiaiak rejtélye. Igaz lehet...

Ázsiaiak rejtélye. Igaz lehet az elméletem?

Figyelt kérdés

1.Ugyan nem hallottam még olyat, hogy ázsiai lett volna az első emberpár, de valószínűleg tényleg nem is lehetett, mert akkor elképzelhető, hogy a kígyót ették volna meg az alma helyett(vagy mindkettőt).És akkor máshogy alakul a Bibliai történet.

2.A kínaiak eléggé feltűnően hasonlítanak az ufonautákra,a fejformájuk, a szemük, kicsit az alkatuk.Lehet, hogy ők tőlük származnak? Okosabbak is, mint az átlagember.

Persze nem vonok le messzemenő következtetést, ezek csak úgy megfordultak a fejemben és kíváncsi vagyok, másnak is eszébe jutott-e már hasonló?

2012. okt. 16. 10:57
1 2
 1/18 Antimod ***** válasza:
65%

"A kínaiak eléggé feltűnően hasonlítanak az ufonautákra,a fejformájuk, a szemük, kicsit az alkatuk"

Ez nagyon tetszett, jót nevettem rajta. Még soha nem gondoltam erre, de most, hogy mondod... :) Aranyos.

2012. okt. 16. 11:01
 2/18 anonim ***** válasza:
12%

Te rasszista b*rom, tanulmányozd át Ázsiát és országait és úgy beszélj ásziaikról.

Egy indiai vagy egy orosz hol hasonlít ufonautára???????

[link]

2012. okt. 16. 11:06
 3/18 anonim ***** válasza:
9%
*ázsiakról
2012. okt. 16. 11:07
 4/18 A kérdező kommentje:

Hol említettem én indiait, vagy oroszt??

És nem vagyok rasszista, semmi bajom a kínaiakkal, egyszerűen csak emlékeztetnek az ufonautákra, ha valakinek ez nem tetszik, sajnálom.

2012. okt. 16. 11:19
 5/18 anonim ***** válasza:
79%
Vicces elmélet, de teljesen alaptalan. Az összes rassznak vannak erősségei és gyengéi. Az ázsiai kultúrák pedig több ezer évvel idősebbek a mienknél.
2012. okt. 16. 11:23
 6/18 anonim ***** válasza:

Nem csak az ázsiaiak esznek kígyót pl.: Bear Grylls sem az.

Relatív, hogy mitől számít valaki okosnak.

A szemük éppenséggel pont nem olyan, mint a leírások alapján a földönkívülieknek.

2012. okt. 16. 11:27
 7/18 anonim ***** válasza:
22%
Nekem más jutott eszembe: te miért nem vagy még zárt osztályon?
2012. okt. 16. 11:49
 8/18 Golan Trevize ***** válasza:
50%

Elsősorban mit értesz "ásziai"-n?

Mert pl. a magyarok is ázsiaiak.

2012. okt. 16. 11:58
 9/18 A kérdező kommentje:
Elsősorban kínait értek ázsiai alatt.Na jó, akkor felejtsétek el az "ázsiait".Valóban, nem minden ázsiai egyforma, de nem gondoltam, hogy magyarázkodnom kell majd, mint az ovisoknak,feltételeztem, hogy érthető lesz, mire gondolok :)
2012. okt. 16. 12:06
 10/18 anonim ***** válasza:
93%
Az ember, mint faj, Afrikában alakult ki, később vándorolt a Közel-Kelet felé északra. Annak idején még nem voltak ennyire letaroltak a Földközi-tenger partjai, ide képzelték a keleti medencéjébe az Paradicsomot, miután a nagy ősi kulturák itt bontakoztak ki. Kígyót nem ettek, a Kelet-ázsiai kulturákról a nagy vallásalapítóknak sokáig fogalmuk sem volt. Valószínű, hogy a felde szemű népcsoportok, indiánok, kínaiak, japánok, koreaiak sokkal régebben eljöttek Afrikából, mint a többiek. De miután bizonyíthatóan gentikailag egy faj vagyunk az összes Földön élő emberrel, kizárt, hogy az egyik része más bolygóról jöhetett volna...
2012. okt. 16. 12:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!