Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Honnan indult ez a reptoid...

Honnan indult ez a reptoid hazugság és miért?

Figyelt kérdés
Hogy eladják a reptoid könyveket? Hallottam valami gyerekről is aki reptoidnak vallotta magát és a könyveit árulta. Valaki megvette itt közületek ezt a könyvet? 2012 december 21.-ére beígért reptoid invázió is elmaradt. Valaki még ezek után is hisz ebbe a hazugságba?

2013. márc. 21. 11:35
1 2 3 4
 31/40 Dalek Traak ***** válasza:
# 25 Mondom nem lesz invázió. Ezt csak néhány unatkozó ember találta ki.
2013. márc. 22. 20:20
 32/40 anonim ***** válasza:
Reptoidok már itt uralkodnak -.- Bennt vannak Obama testőrségében is http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__ufo-eszlelesek__4144..
2013. márc. 22. 20:42
 33/40 anonim ***** válasza:

Ha már itt tartunk...

[link]

[link]

[link]

[link]

2013. márc. 22. 21:49
 34/40 anonim ***** válasza:

Mindig is sejtettem, hogy sok a gyík a Földön, de hogy ennyi azt nem.

Egyszer mintha Fridi meghívott volna valami párducembert a műsorába. Az is bevándorló, vagy csak simán idióta?

Egyébként sokkal nyugodtabban hajtom álomra a fejemet, hogy tudom, hogy ennyi éles eszű, csalhatatlan szemű, átverhetetlen titkos ügynök őrzi Föld biztonságát, mit amilyenek ti reptoid szakértők vagytok. De tényleg!

2013. márc. 22. 21:55
 35/40 anonim ***** válasza:

Egy reptoid:

[link]

2013. márc. 23. 15:49
 36/40 anonim ***** válasza:

Hogy miért és honnan indult azt nem tudom, de kommenteken tényleg meglepődtem.

Van köztetek olyan, aki tényleg ilyesmivel foglalkozik szabadidejében? Reptoidra vadászik?

Menjetek focizzatok inkább, és az agyatok is kitisztul egy kis sportolástól!

2013. márc. 23. 20:30
 37/40 anonim ***** válasza:
100%
Hogyne, itt vannak és köztünk élnek, már ki tudja mióta. Inváziót készítenek elő. Miért nem történt még meg? Hát, mert kávézgatnak, eszik a mekis burgert, stb., stb., stb. Amúgy is olyan izgalmas az emberi faj, hogy lépten-nyomon meg kell támadni, el kell foglalni és le kell igázni, meg a bolygónk is kell, mert kevés van az univerzumban, ésatöbbi.
2013. márc. 24. 18:50
 38/40 anonim ***** válasza:
11%

"van köztetek olyan, aki tényleg ilyesmivel foglalkozik"

Miért, ha kirabolnak előtted valakit, akkor nem foglalkozol vele és csak tovább sétálsz? Persze ez csak egy elvont példa. De ha rendelkeznél kellő információval, akkor te is komolyan vennéd a témát és nem nevetség tárgya lenne.

2013. márc. 24. 21:16
 39/40 Napkiraly ***** válasza:
Unalmas ez a reptoid duma. Ha valaki kíváncsi a valódi igazságra, nézze meg a "They live", azaz elpusztíthatatlanok c. filmet. Elsőre persze nem biztos hogy megérti, szimbólumok vannak benne
2013. márc. 27. 22:19
 40/40 anonim ***** válasza:

Az én gondolatom az hogy itt senki nem hisz a Reptoidokban, vannak akik azért írnak mert idegesìteni akarják az embereket, és vannak akik idegesek is lesznek :)

De egy közös mindenkiben: unatkoztok!

Szóval azoknak is fontos a Reptoid akik azt mondják hogy nincs, ez a Reptoid duma mindenkinek jó, az ilyen kérdéseknél mindenki okoskodhat, vagy boszantja a másikat :)

Ez a Reptoid duma egy közöségi duma lett, és elég nagy a baj ha csak ilyenekröl tudtok egymásal beszélni.

2013. márc. 28. 06:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!