Honnan indult ez a reptoid hazugság és miért?
Mindig is sejtettem, hogy sok a gyík a Földön, de hogy ennyi azt nem.
Egyszer mintha Fridi meghívott volna valami párducembert a műsorába. Az is bevándorló, vagy csak simán idióta?
Egyébként sokkal nyugodtabban hajtom álomra a fejemet, hogy tudom, hogy ennyi éles eszű, csalhatatlan szemű, átverhetetlen titkos ügynök őrzi Föld biztonságát, mit amilyenek ti reptoid szakértők vagytok. De tényleg!
Hogy miért és honnan indult azt nem tudom, de kommenteken tényleg meglepődtem.
Van köztetek olyan, aki tényleg ilyesmivel foglalkozik szabadidejében? Reptoidra vadászik?
Menjetek focizzatok inkább, és az agyatok is kitisztul egy kis sportolástól!
"van köztetek olyan, aki tényleg ilyesmivel foglalkozik"
Miért, ha kirabolnak előtted valakit, akkor nem foglalkozol vele és csak tovább sétálsz? Persze ez csak egy elvont példa. De ha rendelkeznél kellő információval, akkor te is komolyan vennéd a témát és nem nevetség tárgya lenne.
Az én gondolatom az hogy itt senki nem hisz a Reptoidokban, vannak akik azért írnak mert idegesìteni akarják az embereket, és vannak akik idegesek is lesznek :)
De egy közös mindenkiben: unatkoztok!
Szóval azoknak is fontos a Reptoid akik azt mondják hogy nincs, ez a Reptoid duma mindenkinek jó, az ilyen kérdéseknél mindenki okoskodhat, vagy boszantja a másikat :)
Ez a Reptoid duma egy közöségi duma lett, és elég nagy a baj ha csak ilyenekröl tudtok egymásal beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!