Honnan indult ez a reptoid hazugság és miért?
Figyelt kérdés
Hogy eladják a reptoid könyveket? Hallottam valami gyerekről is aki reptoidnak vallotta magát és a könyveit árulta. Valaki megvette itt közületek ezt a könyvet? 2012 december 21.-ére beígért reptoid invázió is elmaradt. Valaki még ezek után is hisz ebbe a hazugságba?2013. márc. 21. 11:35
21/40 anonim válasza:
Mi a tök.m az a reptoid? És még támadnak is, vagy mi van?
Sajnos én már a vampíroknál meg a farkasembernél elvesztettem a fonalat. De a magyar népmesék többségét ismerem.
Légy szíves írjátok meg, hogy hány évesek vagytok, hogy el tudjam dönteni ki elmebeteg és ki az aki még csak tudatlan.
22/40 Dalek Traak válasza:
Reptiliánok léteznek, ez nem hazugság. Azonban néhány pénzéhes, hírnévre vágyó ember egy csomó baromságot kitalált róluk és ez el is terjedt. Az inváziót meg csak itt az oldalon találták ki. Mert valaki úgy gondolták, ha dec. 21-re világvégét jósoltak, akkor azt biztos a reptoidok fogják okozni. Ez az egész invázió mizéria legalább nagy teret adott a trollkodásra, amit ki is használtunk. :D
23/40 anonim válasza:
Reptilián? Az olyan, mint a reptoid?
24/40 Dalek Traak válasza:
Igen. Bár a reptiliánt érthetjük magára a fajra (vagyis a reptoidra) vagy a hüllő szerű lények összességére is.
25/40 anonim válasza:
Hüllő szerű lények? És azok akarják megtámadni a Földet?
26/40 anonim válasza:
Találd meg magad a reptoidokban! Mélyedj el ezekben a csodás lényekben és tárd fel lelked kapuját! Légy nyitott a földönkívüli bölcsességre és boldog, teljes életet élhetsz e bölcs életforma oldalán!
27/40 anonim válasza:
Én is ettől félek, hogy a végén ez lesz.
De legalább most már értem miért kell az óriásteknősöknek kihalniuk. Ha nem vigyázunk, leigázzák a Földet. Sunyi kis dögök jó lesz vigyázni velük. Le a gyíkokkal!
28/40 anonim válasza:
B@zdki nektek itt kib@szot jó dilleretek van, mikor még én csináltam akkor nem volt ilyen kemény a cucc, de így elnézve talán jobb is.
29/40 anonim válasza:
#27 Az óriásteknősök békés állatok, nem fognak minket leigázni. Viszont az orjásteknősöktől már lehet félnivalónk.
30/40 anonim válasza:
Légy szíves, aki tényleg fél a reptoid inváziótól az linkeljen már valami általa hitelesnek tartott irodalmat. Nagyon érdekelne, hogy hol lehet ilyeneket olvasni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!