Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Honnan indult ez a reptoid...

Honnan indult ez a reptoid hazugság és miért?

Figyelt kérdés
Hogy eladják a reptoid könyveket? Hallottam valami gyerekről is aki reptoidnak vallotta magát és a könyveit árulta. Valaki megvette itt közületek ezt a könyvet? 2012 december 21.-ére beígért reptoid invázió is elmaradt. Valaki még ezek után is hisz ebbe a hazugságba?

2013. márc. 21. 11:35
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
92%
Édes jó isten:D
2013. márc. 21. 13:38
 12/40 anonim ***** válasza:

#12:

Értem, amit mondasz, és természetesen én sem állítom, hogy minden úgy van és úgy jó, ahogy van. Ettől persze még a véleményem marad a témáról.

A videót majd megnézem otthon (melóban nem kéne), de a kommentek alatta már most mosolyra fakasztottak :D

2013. márc. 21. 14:51
 13/40 anonim ***** válasza:

Vannak olyanok, mint Szenthelyi Árpád, akik trollkodnak és betegek és dec 21-ére ígérte a Reptoid inváziót, de ezzel az erővel Egely György alapján ítélhetnéd meg a fizikát is ! Dettó ugyanaz.

A Reptoidok szakirodalma igen nagy. Olvass David Ickeot és amerikai forrásokat, azok hitelesek és ne itteni 404 meg szenthelyi árpád alapján ítélj !

2013. márc. 21. 15:51
 14/40 anonim ***** válasza:
Most azért mert a Reptoid szó picit nevetségesen hangzik magyarúl és semmit sem tudsz az idegenekről, valamint az ufológia észleléseiről, attól még létezhetnek értelmes hüllők, gyíkemberek.
2013. márc. 21. 15:52
 15/40 A kérdező kommentje:
404 nem hisz a reptoidokba már kérdeztem tőle és ő más fajokat kutat. 404 meséje legalább ésszerű és érdekes de ez a reptoid mánia idegesítő!
2013. márc. 21. 16:34
 16/40 loupsolitaire ***** válasza:
90%

Békés Harcos. Szerintem ne hangoztasd, hogy nincs véleményed, mert önellentmondásba keveredsz. :D Ne akarj túl bölcsnek látszani. (Nem személyeskedés, csak jótanács.)

Bocsánat, hogy belekotnyeleskedtem eme egetrengető eszmefuttatásba.

Egyébként én is úgy vélem, akár még létezhetnek (létezhettek) is, de nem a pénz-/pánikhajhász megmondóemberek verziója szerint.

2013. márc. 21. 17:12
 17/40 anonim ***** válasza:
45%

"Most azért mert a Reptoid szó picit nevetségesen hangzik"

A reptoid szó az angol "reptilian" szóból jött, ami magyarra lefordítva hüllőt jelent. És nem a szó tette nevetségessé, hanem, hogy egyesek mindenféle butaságot köré fontak. Gondolok itt a "reptoid invázióra"... Amit itt csináltak a tizenévesek.

2013. márc. 21. 17:26
 18/40 anonim ***** válasza:

Véleménye az emberi egós elmének van. Próbálj kicsit tudatosabb lenni, és nem megítélni a dolgokat. Próbálj meg elvonatkoztatni az elmédtől és minden információtól amit tudsz vagy tudni vélsz a világról.

2013. márc. 21. 17:28
 19/40 anonim ***** válasza:

#20:

Jaj, ne próbáld már ennyire adni a megvilágosult bölcset, mert nem megy túl jól.

2013. márc. 21. 17:35
 20/40 anonim ***** válasza:

# 18

Valóban nem vagyok elég bölcs, mivel ide írogatok. De te vajon képes vagy-e felismerni ugyan ezt Önmagadban? Vagy csak másokban?

2013. márc. 21. 17:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!