Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » 3 megmagyarázhatatlan dolog...

3 megmagyarázhatatlan dolog történt velem életemben. Szerintetek mi lehet?

Figyelt kérdés

kezdem a legegyszerűbbel, ezt gyorsan lezavarhatjuk :

régen szerettem a villámokat nézegetni, aztán egyszer elég nagy vihar volt este. Ültem az ablak előtt, és nézelődtem. villámokat láttam, közben egyszercsak kb 500 méterre egy fényes pötty jelent meg, amiből kb 5 másodpercig mindenfelé villámok jöttek. Talán valami igen erős töltés? nem értek hozzá.

második : régen a családdal voltunk bevásárolni. gyerek voltam. vettem magamnak egy gyertyát (szerettem viasszal formázni), a kocsiban a kalaptartóra tettem.hazaértünk, segítettem bevinni a cuccokat anyáéknak, aztán bent leragadtam kicsit. Később eszembe jutott, hogy kint maradt a gyertya. Kimentem érte, de nem találtam sehol, viszont találtam a helyén egy kanócot. Körülmények : a kocsi kulcsra volt zárva, az ablakok feltekerve, átlagos (nem nyár) hőmérséklet volt, és sehol, de tényleg sehol nem volt viaszfolt. Nagyon nem hagyott minket nyugodni, addigra apa is ott volt. felszedtük a kárpitot, mindent, néztük vannak-e rovarok, akik esetleg megehetik... semmi! és így 15 év után sem hagy nyugodni.

harmadik :

pár éve történt, hogy este elmentem wc-re. hirtelen mintha fényeket láttam volna, de gyors kivertem a fejemből. (biztos csak káprázott a szemem). Láttam hogy barátnőm is felébredt félálomban, mondom megviccelem, és azt "kamuzom" neki, hogy furcsa fények vannak kint. :) bejött a tervem, felcsigáztam, és elhitte. Kicsit beparázott, aztán mondom nincs semmi. Kinyitottam az ajtót, aztán még most is borsódzik a hátam tőle, vakító fények pásztáztak mindent. Éjszaka úgy tűnt, mintha reflektorba néznénk közvetlen közelről. Nagyon megijedtünk. gyors fogtam a ruháimat, felöltöztem, meg fogtam valami husánknak valót (bicikli-hajtókart). kimentem megint a folyósóra, de akkor már nem volt semmi fény. Kiosontam az udvarra, és a legnagyobb csendben hallgazótzam legalább 10-12 percig. Semmi nem volt, egy tücsök sem ciripelt. hallottam saját szívdobogásomat, olyan csend volt... utána bejártam kicsit a környéket, körbenéztünk már ketten is, semmi nyoma nem volt se fénynek, se egy ártatlan léleknek.

Lehet így elsőre lesznek akik nem hisznek nekem, megértem őket, de egyben figyelmen kívül is hagyom véleményüket. senkit nem akarok meggyőzni, csak valami korrekt magyarázatot próbálok találni ezekre, mert nagyon régóta aggasztanak

2013. márc. 19. 19:29
1 2
 11/12 anonim válasza:

1. történet: ezt a jelenséget gömbvillámnak hívják.

2. történet: hiszek neked, de valami magyarázat csak kell, hogy legyen. Velem is történt hasonló:

Amikor kislány voltam az oviban játszottam ilyen legófélékkel és az egyiket leejtettem, mindenhol kerestem és utána a terem másik végében találtam meg (persze erre van magyarázat), de ha egyszer leejtek valamit mindig olyan helyre kerül, amire sose gondolnék, pl egyszer egy csipeszt leejtettem utána a zsebemben találtam meg. Tudom, ez nem pont idetartozik, csak ezzel azt akarom mondani, hogy lehet valahogy valamivel kirántottátok a kocsiból és kihúzódott a kanóc belőle, vagy nem tudom. Nagyon érdekes!

3. történet: ez szintén nagyon érdekes. Nem lehet, hogy valami rosszul működő lámpa volt, vagy ilyesmi?

Én hiszek a szellemekben, és volt már ezzel kapcsolatban tapasztalatom.

Egy nap a konyhában voltam melegítettem az ebédem a mikróban és magától benyomódott rajta az egyik gomb, pedig egyedül voltam otthon! Azt hittem, hogy hibás a mikró. Pár órával később olyan volt, mintha halkan kopogtatna valaki az ajtón, nem vettem figyelembe, gondoltam, hogy képzelődöm. Utána pár órával később anyukám átszólt a szobámba, hogy mivel zörögtem, mondtam, hogy semmivel, majd kimentem a fürdőszobába és láttam, hogy 1 csomag wc papír a fürdő másik oldalán volt a földön. A fürdőben senki nem volt előtte (a szobám mellette van, így látom és hallom,, ha valaki bemegy, és én is hallottam valami puffanást onnan). A wc papírt mi mindig a wc tartályon tartjuk onnan, ha lecsúszik véletlenül akkor a wc elé esik, nem a fürdőszoba másik oldaláig gurul ( amúgy se tud 4 tekercs egyszerre gurulni). 2 nap múlva kiderült, hogy anyukám rokona meghalt, abban a pillanatban megnyugodtam, hogy ő jelzett a túlvilágról és azóta nem történnek velem ilyen dolgok és nem is félek tőlük.

A szeretteimtől és sok ilyen történetet hallottam már.

2013. ápr. 4. 20:20
 12/12 Bátor Tintanyúl ***** válasza:

Van olyan gyertya, ami nem olvad, hanem hő hatására fokozatosan elpárolog. Azt hiszem cseppmentes gyertyának hívják. Egy kocsi zárt utastere pedig langy időben is hipp-hopp fel tud hevülni, ezért nem szabad pl. bezárni kutyát, még 20 percre se.

Az első szerintem is gömbvillám. A 3. pedig nagyon para! Főleg a tücsökmentes, süket éjszaka elgondolkodtató.

2020. ápr. 29. 00:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!