Mikor tanulják már meg az emberek, hogy az UFO, és a földönkívüli 2 külön dolog?
Most komolyan, szted milyen értelmes választ lehet arra adni, ha valaki telibe fotózza a napot, és kirakja a képet a megtört fényről, hogy UFO... aztán még bizonygatja is a baromságait. Vagy szted azt a kérdés komolyan lehet venni, amiben azt kérdezik, h ufo van-e az ágya alatt (és itt az űrhajóra gondolt, nem a lényre)... szted?
2 napja 16 oldalt néztem át, főként röhögni jöttem a sok retardált kérdésen, és a mégretardáltabb vagy éppen troll válaszokon, de hogy 16 oldalon 3, HÁROM kérdés volt ami tényleg értelmes is, és/vagy nem ugyan az 100x-ra, hát... és csodálkoznak, hogy a humor topikkal 1 szinten van ez is. Ráadásul azon a 3 kérdésen kívül, az őrületes blődségtől, a parasztvakításon ár, az unalomból feltett kérdésig minden volt. Ráadásul ahol már összetettebb mondatokat is alkotott a kedves kérdező, olyan fogalom zavarba, ellentmondásba keveredett, hogy azon már kínomba röhögtem... ezekre szerinted milyen értelmes válasz adható?
"ezekre szerinted milyen értelmes válasz adható?"
Senki nem tart pisztolyt a fejedhez, hogy válaszolj az ilyen kérdésekre. Én pl. a hülyeségeket szó nélkül hagyom.
Mythos, én meg azt látom, hogy az UFO-s kérdezők az értelmes válaszokra nem képesek érdemben reagálni, ehelyett a nyelvtannácikon és a trollokon csámcsognak.
(u.i. Egy "barátaim" megszólítás nem váltja ki a bunkóságot.)
"sok a hülye, értelmetlen kérdés. És ezek miatt van sok olyan válasz amilyen"
Nem csak arra válaszolnak baromságot, hanem az egyébként teljesen értelmes kérdésekre is. Az egy dolog, hogy ők nem tudnak / akarnak hozzászólni, vagy éppen nem értenek vele egyet, de bizonyítványt sem kell erről kiállítani.
Áhh szóval ez bunkóság amit én írtam.......Szerintem csak annak bunkóság aki magára ismer.Tény hogy vannak itt troll kérdezők akik ugyanannyit érnek mint a troll válaszolók.Én az ilyeneknek nem írok semmit inkább.Nem kötelező a válaszadás.Annyira értelmesnek érzik magukat egyesek hogy inkább azon okoskodnak hogy "az ufo nem földönkívüli"meg a másik helyesírásába ugatnak bele.Eddig terjed a tudományotok.Gratulálok.Ez az egész téma ahogy én veszem észre abból áll hogy néhány ember egymást szórakoztatja a hülyeségeivel.ennyi.
ui:Akinek nem inge ne vegye magára.Köszönöm.
Mindenki tudja mit jelent, de az UFO-t könnyebb leírni.
Mint ahogy mindenható helyett inkább istent irok. Aki akarja, úgyis tudja mikor érti az ember az UFO alatt a földönkívüli intelligens letformat és mikor egy unidentified flying object-et. Ez csak lovaglás egy baromsagon, ha már az ember nem tud ertelmeset kérdezni. Akkor ennyi erővel mondhatnám, hogy de magyartalanok vagytok, mert UFO helyett nem ART-t mondatok. Ez csak talmi kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!