Mi a véleményetek erről? (Videó: A szürkék célja)
Ez az egész egy hülyítés. Hidd el a kormánypapirok nem derülnének ki csak akkor ha akarják. Akik ezekről beszámolnak csak hülyék, vagy feltűnési viszketegségesek.
Nem zárom ki azt hogy vannak idegen életformák, de ez csak egy hatalmas manipuláció. Hogyha lennének köztünk már tudnánk róluk.
Köszönöm a válaszokat.
ui: nem pontoztam le senkit.
"Hogyha lennének köztünk már tudnánk róluk."
miért vagytok ennyire biztosak ebben?
Ja és aki megnézte a vidit akkor tudja a Barney Hill esetet.
kb 10 évig nem tudták megállapítani a kutatók, hogy ez milyen csillagkép, mert amit lerajzolt a nő az nem hasonlított egyikre sem.És később kiderült, hogy az egész térkép valójában fejjel lefelé van, valamint egyes csillagokat csak jóval az eset után fedeztek fel..Szóval egyszerűen Hill nem ismerhette őket. A másik dolog , ami szintén előre mutat, hogy elmondta a nő, hogy egy hosszú tűvel mintát vettek a hasából, talán a magzatvizéből. Ez mikor nyilvánosságra került elmondták tv-ben stb. az orvosok kiröhögték, hogy ekkora baromságot még életükben nem hallottak, ilyen egyszerűen nincs. Akkoriban nem is volt, de szintén rá 8-12 évvel, ezt bevezették az orvostudományban. Egy hosszú tűvel vesznek a magzatvízből mintát, így tudják leellenőrizni, hogy egézséges-e, nincs e valami baja stb. ezt jól tudom, mivel az én anyukám ápolónő a helyi kórházban és nagyon jól tudja. Szóval megint csak olyan dolog ez, amit akkoriban nem ismerhetett senki, mivel még fel sem volt találva. Nekem ezek bizonyíték erejű dolgok, nem az, hogy elrabolják az idegenek, mert olyat bárki mondhat. Az általam hitelesnek elfogadott valamennyi történet tartalmaz előremutató - azaz akkori tudásszinten nem rendelkezésre álló ismereteket. Ez pedig pont közéjük tartozik
na szóval akkro ezt hogy lehet magyarázni, a véletlen szócskát nem fogadom el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!