Mi a véleményetek erről a videóról? (elég érdekes)
Erről lehetne megint vitát nyitni hogy kit is vezetnek meg.
Sokszor láttam már ezt a videót.Ugyan az a szisztéma mint bármelyik eddiginél.Lecsapnak rá az Ufo hívők utána cáfolják őket a szkeptikusok.Ezeket a videókat a NASA is megmagyarázta hogy: tükröződés,jégkristályok,meteorok,optikai illúziók stb...
Csak azt nem értem hogy egy képzett űrhajós hogy nem tudja megkülönböztetni ezeket.Sok Asztronauta ismerte el nyilvánosan hogy Azonosítatlan repülő tárgyakat látott az űrben amik intelligensen manővereztek és váltakozó sebességgel haladtak.Ha jól tudom pont egy asztronauta volt az aki az űrből visszatérve kérvényezte hogy indítsanak egy UFO-kal foglalkozó részleget.
Tuti vannak inteligens lények a földön kívül ha csak azt megnézed mekkora a világ mindenség...
Az űrhajósok a mai napig gyakran jelentenek azonosítatlan repülő tárgyakat a föld körül, de csak, a már leszereltek mernek erről beszélni.
Simán lehet ez a videó igazi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!