Mi a véleményetek erről a két videóról? Sorrendbe nézzétek mert folytatásos!
Ja légyszi nemet és kort is írjatok már, köszi 24/f
ja a lényeg a második vége felé van :D
Hát ez egyszerűen fantasztikus!
Hát nem egy mai minőségű filmtrükk, csak olyan 20 évvel ezelőtti színvonal. Egy ügyesebb ingyenes videoszerkesztővel bármikor készíthető ilyen.
Ez úgy kb. a 651-edik hasonló marhaság.
"Hát nem egy mai minőségű filmtrükk"
"Nem néztem végig, csak beletekertem"
Ha csak beletekersz és egyből kritizálsz az sokat ér:)
Egyedül #5/5 válaszolta jól meg, mert vette a fáradtságot, hogy a kérdést elolvassa és a két videót végignézze.
Egyébként ezen felül nehéz, sőt lehetetlen eldönteni mennyi hitele van a dolognak. De senki se a demo videó hitelét kérdezi, hanem a sztorit.
"nemelfogult válasza: [...] Ha csak beletekersz és egyből kritizálsz az sokat ér:)
Egyedül #5/5 válaszolta jól meg, mert vette a fáradtságot, hogy a kérdést elolvassa és a két videót végignézze."
Én is végignéztem ezt a két sz*r videót, csak éppen nem voltam jó véleménnyel róla! Mr. NemElfogult!
#7/7
Akkor nincs semmi probléma. Nekem se volt meggyőző a videó csak arra reagáltam, aki beleteker, nem nézi még és kritizál. Ha nem te vagy, nem kell indulatoskodni:)
Az a videó ahol a fehér alak megy csak illusztráció mivel el is mondják hogy se fotó se videó nem készült a jelenségről.
Ez csak egy újabb rejtély amit soha nem fognak megoldani :).
Én is egy kis faluba lakok és vannak barátaim akik meséltek hasonló dolgokat amiket láttak az erdőbe, nekik elhiszem mivel hozzám közel álló emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!