Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Ugye nem csak én gondolom...

Ugye nem csak én gondolom azt, hogy nem véletlenül esnek a meteorok lakatlan területre?

Figyelt kérdés
Nem gondoljátok hogy ez egy kicsit furcsa? Ez az orosz metroit is direkt egy tóba zuhant! A többi is mindig lakatlan területen vagy tengerbe ugrik. Szerintetek mennyi a véletelnszerű esélye annak, hogy egy 10 tonnás hatalmas kődarab egy kcsi tóba essen? Mert szerintem csekély. Nekem nagyon úgy tűnik, hogy valami fölülről megvéd minket!! Direkt esett a tóba a meteorit én azt mondom.
2013. febr. 17. 19:15
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Szerintem meg a Halálcsillag egy darabja volt ami most ért ide, mert ügye réges-régen mire a messzi-messzi galaxisból ide ér, kicsit elszámolta magát mert lemaradt mind a 6 rész premierjéről :D

Viccet félretéve azt sem tudtam hogy tóba csapódott, én eddig úgy tudtam hogy ez egy sztahanovista űrkavics és a Meteor orosz porszívó gyárba csapódott be :D

Annak is kevés esélye van hogy egy ilyen kavics elérje a föld felszínt és még mindig ott van hogy azon belül is kevés az ember lakta vidék.

Szerintem a kérdés inkább az hogy direkt nem szóltak az embereknek? Mert én egyáltalán nem láttam Putyint meglepődni sőt, szerintem rosszul leplezte a közönyét hogy ő erről biztos nem tudott.

Gondolhatod hogy ha a helyi rózsadombra hullott volna akkor szóltak volna, meg ha ezt nem veszik észre akkor egy álcázott rakétát hogy mégis hogy vennének észre?

Ezek szerint először fel kell lőni az űrbe majd hagyni kell visszaesni a rakétát és máris megvan a kivédhetetlen fegyver?

De lefogadom hogy a világon mindenhol készenlétbe helyezték az urán torpedókat, sőt lehet hogy egy szétrobbantás eredménye az ami a földre leesett.

Teljesen érthető hogy nagy csend van erről, mert valljuk be hogy nem mindennap esemény hogy egy meteor eléri a földet.

2013. febr. 19. 02:09
 22/27 anonim ***** válasza:
utolsó, tévedsz, nem Putyin robbantotta szét a meteoritot, hanme az ufok! Putyinnak nincs akkora technológiája, hogy megtegye!
2013. febr. 19. 09:28
 23/27 anonim ***** válasza:

poén: Az az erő amiről beszélsz az maga: Chuk Noris!!!:D Ő rúgta szét a meteort

meg ugyanis a föld 71% víz szerintem több a valószínűsége,hogy oda csapódik egy meteor mint a száraz földre,a föld légkőrébe a kisebb meteorok elégnek...

2013. febr. 19. 17:21
 24/27 anonim ***** válasza:

Senki nem robbantotta szét a meteort, a fizika törvényei szerint egy böszmegyors tárgy a föld légkörébe érve égni kezd.

Lásd Columbia űrsikló...

2013. febr. 19. 17:26
 25/27 anonim ***** válasza:
jó, de az eredetileg nagyobb volt, csak mire a földre ért volna azelőtt az ufok szétrobbanthatták a meteort! így csak kis meteor kapta el a földet, nem óriás!
2013. febr. 19. 17:28
 26/27 Wadmalac ***** válasza:

[link]

[link]

[link]

Nézz csak jobban utána. Jónéhány háztetőt vert már szét meteorit. Arányban kb annyit, mint amilyen felületét fedi a Földnek háztető.

A valószínűségszámítás nem viccel. :)

2013. márc. 7. 12:11
 27/27 Wadmalac ***** válasza:
Egyébként a telibevert Chevy Malibu alapján arra is lehetne ennyi erővel elméletet építeni, hogy az UFO-k nemhogy nem védenek, de szándékosan céloznak is a meteorokkal. :)
2013. márc. 7. 12:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!