Ugye nem csak én gondolom azt, hogy nem véletlenül esnek a meteorok lakatlan területre?
Hagyd, kérdező, az emberek nagyobb százalékának nincs fantáziája, az idejáró okoskodóknak pláne nem.
Nos, a védelmet már eleve megkaptuk:a légkörünk úgy lett megteremtve, hogy elpusztuljanak benne a lehulló kődarabok, így a földre már legtöbbször nem érnek el, persze néha véletlen balesetek előfordulhatnak.Ez most egy nagyobb meteor volt a szokásosnál, a nagyobb bajt most az akadályozta meg, hogy ismét lakatlan területre esett.Igen, szerintem létezik gondviselés, persze egy tökéletlen világban ez sem biztos, hogy tökéletesen működik, így tehát most voltak sebesültek, de jóval kevesebben, mintha az a meteor a város közebébe repült volna.
Nem lesz itt világvége, míg el nem jön az ideje...
Lehet, hogy én vagyok hülye, de tudtommal a meteorit egy része esett csak tóba. Volt olyan része, ami konkrétan egy gyáron ment át. Volt majd' ezer sebesült.
Egyébként statisztikailag a földön jóval több a "lakatlan" rész, mint lakott. Itt a válaszod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!