Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Ugye nem csak én gondolom...

Ugye nem csak én gondolom azt, hogy nem véletlenül esnek a meteorok lakatlan területre?

Figyelt kérdés
Nem gondoljátok hogy ez egy kicsit furcsa? Ez az orosz metroit is direkt egy tóba zuhant! A többi is mindig lakatlan területen vagy tengerbe ugrik. Szerintetek mennyi a véletelnszerű esélye annak, hogy egy 10 tonnás hatalmas kődarab egy kcsi tóba essen? Mert szerintem csekély. Nekem nagyon úgy tűnik, hogy valami fölülről megvéd minket!! Direkt esett a tóba a meteorit én azt mondom.
2013. febr. 17. 19:15
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
85%
Hahóó valaki meteorokkal üzenget...tud itt valaki meteoritul?? Jön a végitélet tesókák ideje megtérni valamelyik istenhez szabad a választás én inkább betérek...na hová is??
2013. febr. 17. 23:11
 12/27 anonim ***** válasza:
26%

Hagyd, kérdező, az emberek nagyobb százalékának nincs fantáziája, az idejáró okoskodóknak pláne nem.

Nos, a védelmet már eleve megkaptuk:a légkörünk úgy lett megteremtve, hogy elpusztuljanak benne a lehulló kődarabok, így a földre már legtöbbször nem érnek el, persze néha véletlen balesetek előfordulhatnak.Ez most egy nagyobb meteor volt a szokásosnál, a nagyobb bajt most az akadályozta meg, hogy ismét lakatlan területre esett.Igen, szerintem létezik gondviselés, persze egy tökéletlen világban ez sem biztos, hogy tökéletesen működik, így tehát most voltak sebesültek, de jóval kevesebben, mintha az a meteor a város közebébe repült volna.

Nem lesz itt világvége, míg el nem jön az ideje...

2013. febr. 18. 09:35
 13/27 anonim ***** válasza:
32%
igen, mivel az ember védett faj, ezért az ufok segítenek nekünk, mivel még nem tudunk megbírkózni a világegyetem fenyegetéseivel!! van benne valami!!!
2013. febr. 18. 10:18
 14/27 anonim ***** válasza:
93%
Szerencsétlen meteorokat senki nem sajnálja??? :)
2013. febr. 18. 12:15
 15/27 anonim ***** válasza:
0%
a meteorok nem élnek, így miért is sajnálná bárki is?
2013. febr. 18. 12:16
 16/27 anonim ***** válasza:
és te honnan tudod hogy a meteoridok legtöbbször lakatlan. területre csapódnak. be én úgy hallottam. hogy többen is meg sérültek a orosz meteor miatt, majd több darabra esett, szét! :)
2013. febr. 18. 16:09
 17/27 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy én vagyok hülye, de tudtommal a meteorit egy része esett csak tóba. Volt olyan része, ami konkrétan egy gyáron ment át. Volt majd' ezer sebesült.

Egyébként statisztikailag a földön jóval több a "lakatlan" rész, mint lakott. Itt a válaszod.

2013. febr. 18. 16:23
 18/27 anonim válasza:
90%
A Föld 70%-a víz... szóval nagyobb esélye van hogy vízbe essen...
2013. febr. 18. 19:35
 19/27 anonim ***** válasza:
0%
utolsó, nincs igazad, a föld 71%-a víz!
2013. febr. 18. 19:39
 20/27 anonim ***** válasza:
12%
Kérdező, egyetértek veled. Épp most beszélgettem erről valakivel, aki hasonlóan vélekedik. Vigyáznak ránk. Ezt a meteoritot (is?) valami UFO lőtte szét, hogy ne egy darabban hulljon le, mert abból nagyobb baj lett volna.
2013. febr. 18. 22:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!