Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Ugye nem csak én gondolom...

Ugye nem csak én gondolom azt, hogy nem véletlenül esnek a meteorok lakatlan területre?

Figyelt kérdés
Nem gondoljátok hogy ez egy kicsit furcsa? Ez az orosz metroit is direkt egy tóba zuhant! A többi is mindig lakatlan területen vagy tengerbe ugrik. Szerintetek mennyi a véletelnszerű esélye annak, hogy egy 10 tonnás hatalmas kődarab egy kcsi tóba essen? Mert szerintem csekély. Nekem nagyon úgy tűnik, hogy valami fölülről megvéd minket!! Direkt esett a tóba a meteorit én azt mondom.
2013. febr. 17. 19:15
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:

"Nekem nagyon úgy tűnik, hogy valami fölülről megvéd minket!!"

Véletlenszerűen eddig még nem találta telibe egy ország parlamentjét sem.

2013. febr. 17. 19:28
 2/27 /Anita_'94/ ***** válasza:
95%
A Föld felszínének legnagyobb része lakatlan...
2013. febr. 17. 19:34
 3/27 A kérdező kommentje:
De ettől még nem kéne minden kődarabnak - véletenül, óh - elkerülnie az embereket, nem? Meg mi az, hogy tóba esik?? Tóba! Nem egy hatalmas tengerbe, hanem tóba....
2013. febr. 17. 19:40
 4/27 anonim ***** válasza:
91%
Akkor a fölülröl védelmezö valószinüleg elfelejtette megvédeni az 1200 sebesültet.És ha már annyira védelmez akkor esetleg a szibériai tundrákra is irányithatta volna a meteoritot.
2013. febr. 17. 19:57
 5/27 A kérdező kommentje:
Legközeleb oda fogja.
2013. febr. 17. 20:00
 6/27 Shai-Hulud ***** válasza:
88%

Hát persze. Direkt. Ja.

Körülnézett, hol is a tó? Na irány arrafelé. Direkt.

Kanyar balra, meteor bedönt.

Loccs.

Intelligens meteor. Ja.

Ha BÁRMIT (ürge a mezőn) eltalál az a kődarab, nyugodtan filózhatsz rajta, hogy "mekkora esélye volt annak, hogy az a 10 tonnás kődarab egy kicsi ürgére essen?"

De nincs értelme. VALAHOVÁ le kellett zuhannia.

Miért pont egy tóba esett?

Mert miért pont a tó mellé esett volna?

Vagy miért pont 123,45 km-re a tótól?

Ha a Himalája tetejére zuhant volna, akkor most azt kérdeznéd, hogy miért pont oda? Hiszen olyan kicsi volt az esélye!

2013. febr. 17. 20:06
 7/27 anonim ***** válasza:
97%

Matematikailag ugyanannyi az esélye annak, hogy hajszálpontosan a fejedre essen, mint annak, hogy egy tóba.

Ha valaki fölülről megvédene minket, az összes meteor úgy kerülne el minket, mint Sergio Ramos tizenegyese a kaput a BL-en.

2013. febr. 17. 20:12
 8/27 anonim ***** válasza:
82%
Ez a meteor nem esett a tóba! Semilyen bizonyíték nincs rá! Mivel robbant ezért darabja bárhova eshetett.Nem tudod hogy felrobbant? Nem láttad hogy egy gyárnak a teteje lerobbant?Akkor miféle lakatlan területről beszélsz?
2013. febr. 17. 22:01
 9/27 anonim ***** válasza:
98%
Ezt meséld a dinoszauruszoknak. xDDD
2013. febr. 17. 22:26
 10/27 anonim ***** válasza:
1%
Szándékosan estek oda ! Így jelezzék az embereknek a végidőket, hogy kapjanak észbe ! Ti is magatokhoz térhetnétek.
2013. febr. 17. 22:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!