Tudjátok, azt nem értem, hogy honnan veszitek ilyen biztosan azt, hogy máshol nincs élet ?!
Ha a Földön van,akkor más bolygón is élhetnek, nem gondoljátok?
Amúgy meg gondolkozzatok, én hiszek bennük...
10-es válaszoló!
A 77 % -os vagyok.
A helyzet az, hogy ilyen kérdésre, mint amit a kérdező feltett, mindenkinek igennel kellene válaszolni, ahogy azt az 1-es tökéletesen leírta.
Hogy Erzsike kamu, azzal nyilván tisztába vagyok, de köszönöm, hogy ezt elárultad nekem, így biztosan nem kell tévhitben élnem.... :D
szívesen, mindig tájékoztatom az embereket az igazságról!!! és ez a jövőbenis így lesz, még ha minden válaszra is 0 százalékot kapok!
sokaknak fáj az igazság, de ez van, jó hogy neked nem fáj!
Körülbelül 1995 nyarán életemben először láttam UFO-t. Még gyerek voltam, 7 éves és odakint a bejárati lépcsőnkön ültem. Mivel faluban lakom a házunk hátsó udvarában található a veteményeskert, majd a dombok. Szép napsütés volt és éppen a felhőket bámultam, amikor észrevettem az égen egy gyorsan haladó tárgyat. A tárgy szürkés volt, tipikus csészealj kinézettel és oldalról láttam. Irtó gyorsan haladt, majd belement egy felhőbe. Kiabáltam édesanyámnak, hogy hozza ki gyorsan a távcsövemet, de nem hallotta meg így szabad szemmel figyeltem tovább az eseményt. Körülbelül 5 percig vártam, de a felhőből az a bizonyos tárgy már nem jött elő soha többé...
így nézett ki:
utóirat: nem kell lepontozni azért mert egyesek nem hiszik el, én legalább válaszoltam értelmesen a kérdésre
utóirat 2.: sokan vitatkoznak hogy mit jelent az ufo szó.Eredetileg tényleg az ismeretlen repülő szerkezetekre értették, de Magyarországon egybeforrt az idegen lények jelentésével is. Úgyhogy az utasokat is szokták ufónak és ufonautának is hívni. Külföldön persze másképp van, de M.o.-ban így terjedt el a 90-es években, nem tudom miért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!