Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Nem gyanús, hogy pont most...

Nem gyanús, hogy pont most 21-e előtt térnek vissza a kis szűrkék?

Figyelt kérdés

Az indai hatóságok megfigyelése szerint újra megjelentek azok az emberszabású földönkívüliek, akiket utoljára 2004-ben láttak az ország északi része fölött. Több mint száz katonai jelentés érkezett a különös lények visszatéréséről.

Az India Today értesülései szerint meg vannak rémülve a Ladakh-ban állomásozó katonai alakulatok. A pánik oka, hogy többen ufót véltek látni az égen. A kutatók szerint, az eddig hivatalosan nem azonosított, jelenések nagyon hasonlítanak egy nyolc évvel ezelőtti esetre.

2004-ben néhány geológus látott egy több, mint 15 méter magas, emberszerű, ismeretlen lényt. Az idegen látomást 40 percen keresztül volt lehetőségük megfigyelni, mikor a beszámolók szerint, az égen egy gömbszerű dolog jelent meg, ami magába szippantotta a földönkívülit. Az esetről több katonai jelentés is készült, amelyeket a mai napig nem hoztak nyilvánosságra. A mostani esetben csupán az égen észlelték a különös fényjelenségeket, azonban az egykori szemtanúk megerősítették, ők ugyan ezt látták évekkel ezelőtt. A katonaság és a rendőrség egy speciális, megfigyelő csapatot állított fel, amelynek feladata, hogy dokumentálja az égen látott igen objektumokat.

Akit érdekelnek a részletek : [link]

Komment :

Már régóta nincsen kis szürke észlelés. Mások jönnek ide és tíz évre visszatekintve az ufológia területén csak a Szauroidokról esik szó, elsősorban a Reptoidokról. Vajon most visszatérnek a Kis szűrkék is, mit jelethet ez? Háborút ? Vagy csak béketalálkozó lesz a közeljövőben ?

Kérem trollok és akik nem hisznek benne ne írjanak ! Éretelmes válaszokat várok, de komolyan 4

2012. dec. 12. 21:16
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

"Gondolj bele , mekkora baromság ennek a szövegnek minden porcikája, ha egy nagyságrendekkel fejlettebb hatalom idejön a földre akik ráadásul fel is szokták robbantgatni az ilyen primitív lakosú bolygókat ha épp olyan kedvük van ,tényleg komolyan gondolod hogy szerződéseket kell kötniük az emberrel??? "

A szerződésnek, ahogyan mondod nem volt semmi értelme, ebben igazat adok, ez egyfajta formaság volt, amit az ember talált ki, hogy valami támasz jöjjön létre... Mind a kettő fél megszegte azt a formaságot amit szerződésben foglaltak.

Egy bolygó robbantásnak sok előzménye van... Nem tudom teljesen elmagyarázni, valószínűleg olyan bolygót robbantanak fel a saját szórakozásukra, ami nem lakott, vagy éppen olyat ahol az élet csirázásra kezd kibontakozni, nem tudom pontosan hogy miért csinálják, ahogyan említettem a szürkék egy olyan faj ami hasonlít az ember természetére... Felelőtlenek, és ehhez társul a hatalmas tudásuk.

2012. dec. 15. 18:24
 22/27 anonim ***** válasza:

"Te szerződést kötsz egy hangyával hogy majd mutasson be a hangyatársadalmának és ha nem teszi akkor adsz neki haladékot 2012 ig azután erőt veszel magadon és megmutatod magad nekik , ja és utána viccből agyontaposod őket. Ugyan mivel zsarolhatja az usa a kis szürkéket ?"

Felkeltetted az érdeklődésemet, és ezt nagyon megköszönöm neked... Elfelejtettem, hogy mennyire szeretek vitatkozni...

Próbálom a te szemszögödből is nézni a dolgokat.

-Na figyelj, ez a lények, mint a szürkék több száz vagy akár több ezer évvel is előttünk járhatnak! Nem jelenti azt, hogy a identitásuk olyan hatalmas lényé teszi őket, hogy mi ránk hangyaként tekintsük... A hangyákat mi is figyeljük, és le a kalapommal a hangyák előtt, mivel értelmiséget mutatnak...

A lényeg, hogy nem kell szűk látókórúnak lenni, mivel a szürkék nem önszántukból vették fel velünk a kapcsolatot, meg volt rá az okuk.. Több ok van amiért velünk felvették a kapcsolatot, az egyik ok, hogy életteret akarnak, nyersanyagokat , energiát, és lakható bolygót... Ezek a lények már eljátszották más bolygókon, hogy beférkőztek a ott élő lények közé, és tömegesen jelentek meg...

Gondolj bele, hogy nyilvánosságra hozzák a szürkék létezésére, eleinte segítőkészek, mindenben segítenek, rá egy évre már több mint 1000 szürke fog megjelenni a bolygónkon, kezdetben mi vagyunk a feljebb valók, mivel a mi bolygónkon vannak és mi vagyunk többségben... De lassan egyre többen és többen lesznek, amég minden hová nem férkőznek be, míg végül a mi fajunk lesz kisebbségben...

Tehát nincs szükség zsarolásra, minden civilizációnak ami oda kint van, azok is élnek valamiből azok is esznek. Ahogyan te is mondtad ezek a lények nagyon fejlettek, ezért is kell velük vigyáznunk, mivel okuk van arra hogy eljöttek és a múltban felvették a kapcsolatot velünk...

Nem szeretném tovább részletezni.

2012. dec. 15. 18:33
 23/27 anonim ***** válasza:

Megértem a néző pontodat, mi nem egy csecsemő szintjén vagyunk, inkább egy kisfiúé aki most lép be az iskolába... De megkockáztatom, talán már az iskolában járunk és a második osztályt is elvégeztük...!!!

Ezek a szürkék pedig, ami jó öreg embereink akik egyetemet végeztek és több diplomájuk is van!!

-A lényeg hogy több civilizációval is kapcsolatban áll a usa kormánya. A reptiliánokkal is!

Ezek a lényekről valószínűleg soha nem lesz tudomásunk, én megtudnám találni őket, de legalább 50millió forintra lenne szükségem és rengetek engedélyre....

Izraelben a szent templom alatt, több száz km hosszú járatok vannak, amiket katonák védenek, találd k miért?

Mit védenek oda lent.. Persze azt mondják hogy régészeti kincseket!!!! De akkor miért nem zárják le egy jó erős acél ajtóval, meg riasztóval ami egyből értesíti a rendőröket ha feltörik az ajtót... Találd ki miért....

Olyan földalati rendszerek léteznek dél amerikban amiről még álmodni sem mernél....

Honnan tudom, hogy léteznek nálunk fejlettebb civilizációk???

Onnan hogy találkoztam már egy lénnyel ami nem ember volt és láttam olyan dolgokat amiben kevés embernek volt része..

Nekem nem célom, hogy meggyőzzelek. Én azt akarom, hogy az emberi faj békében éljen, ha kell földönkívüli civlizáció nélkül. Még is, hajt az a kíváncsiság amiből meg akarom tudni, hogy mivel vagy kivel találkoztam és hogy miket láttam, mik voltak azok, vagy hogy ki volt az, vagy hogy honnan jött, miért jött, és hogy mit akart.

Én szeretném hogy megleld az igazságot, én is megszeretném találni az igazságomat.

2012. dec. 15. 18:44
 24/27 anonim ***** válasza:

Húha inkább ne fojtasd, amiket írsz az alapján joggal köthetnének beléd minden fórumon már aki nem egy 12 éves gyerek mert erős a gyanúm hogy te az vagy ,tényleg ne vedd sértésnek de nem igazán fogtad fel amit írtam , és süt az írásodról hogy ezeket az ismereteket úgy olvastad mindenféle összeesküvéses és c kategóriás ufós blogokról.

Amiket leírtál földalatti stb dolgokat "nem fogod elhinni" már én is hallottam de az a baj hogy te nem gondolkozol csak megkajálod a hallott információt.

Butaság butaság hátán pl azért férkőznek be közénk mert bányászati kincsekre fáj a foguk és kell nekik az energiahordozó.

Basszus nem is folytatom tovább az idézeteket mert az összes többi amit írtál üvölti magából hogy ez egy ember társadalmi problémák megjelenítése az ufótársadalomban.

Aki ezt a sületlenséget összehordta ,mert te tuti hogy csak olvastad valahol, na az gyakorlatilag ledegradálta a millió évekkel fejlettebb szürkéket az emberi primitívség szintjére.

Ezt magyaráztam neked , tudod hogy egyáltalán milyen technológiával és elme képességekkel vannak megáldva a kis szürkék től kezdve stb akikkel emberek találkoztak ?

Te biztosan nem találkoztál semmilyen valós földönkívülivel mert akkor értelmesebb dolgokat írnál ,pl elmondanád hogy nézett ki és hogyan kommunikált vagy addott e ki hangot stb még mielőtt ilyeneket állítasz fórumokon hogy találkoztál valakivel , figyelmeztetlek hogy azok az emberek akik tényleg bevállalják hogy elmesélik elég komoly pszichológiai és logikai hazugságvizsgálati teszteken mennek keresztül + regressziós hipnózis alatt mesélik el,ja és ezek az emberek soha nem mesélnek ilyen átlátszóan béna történeteket amiket írtál ,hanem csak hogy ezek a szürkék mint valami robotok úgy mozogtak többen egyszerre és megvolt a feladatuk pl merre vezessék az embert meg mint mondjanak neki persze nem a szájukkal mondták stb.

Na te is bevállalnál egy ilyen igazmondást ? ugye nem.

És nem téged akarlak sértegetni mert te csak olvasod ezeket a hülyeségeket de a veboldalak meg ebből élnek hogy hiszékeny embereket oltanak.

Hogy valami értelem is ragadjon rád kicsit visszakanyarodok az azért jönnek ide mert kell a nyersanag és energia szövegedhez.Na most meg én olyan beszámolót hallottam miszerint amikor az orosz katonák beküldtek valakit a lezuhant vagy tudom is én honnan megszerzett egyik űrhajójukba,hogy keresse meg a fedélzeti számítógépet meg vezérlő berendezéseket stb ket akkor az volt a poén hogy a csészealjban gyakorlatilag nem volt semmi ill ami valamilyen alkatrészre hajazott az se volt több egy kockacukor nagyságú mozgó alkatrész nélküli anyagdarabnál, az anyag szintén nem földi volt mint ahogy a magyar embernél talált magnézium rúd sem lehetett földi mivel az 9999 tisztaságú volt amit aztán félelmében háromba fűrészelt a hülyéje.

Na most ilyen technológia hallatán milyen nyersanyagokról beszélünk és milyen energiáról , és marha életszerű hogy a földönkívüliek ide jönnek bányászni aztán elviszik a szenet vagy mégis hogy képzeljem el ? egyáltalán minek kéne bányászniuk mikor térugrással oda ugranak ahova akarnak pl föld belsejébe vagy a nap közepébe és nem olvadnak vagy nyomódnak össze mivel arra az időre a mi anyagunk nem létezik a mi dimenziónkban pl ebből erednek az elrablásoknál az idő és elektromos anomáliák

mivel megfigyeltük hogy ahol ilyen belépés történik a mi dimenziónkba ott egy ideig nem folyik az elektromos áram de ilyen a gabonakörök belseje is pár napig.

Én nem javaslom hogy továbbra is azt a paranormal blogot olvasd mert az emberi butaságra van kiélezve , csak egy legendát tart fent és azt forgatja körbe hogy fenntartsa a nézőszámot mert ebből élnek.

2012. dec. 15. 21:08
 25/27 anonim ***** válasza:

És még egy adalék ami mellett nem tudok elmenni :" Mind a kettő fél megszegte azt a formaságot amit szerződésben foglaltak. "

NEEEEEEEEEEEEEE!

Te a járdán fekvő kisfiúval nem kötsz semmilyen formaságot . Nincs ilyen hogy az emberek többen vannak a földön és akkor mi szürkék becsinálunk és bujdokolunk meg szerződéseket írunk Obamával vagy ki a rákkal, ez az emberi hülyeség rávetítése a szürkékre de akkor meg miről beszélünk ,akkor nincs is ufókérdés meg titok.

Hidd el hogy itt az ember az atombombáival nem tényező egyetlen olyan civilizációnak sem aki fényéveket tesz meg és nem téved el a billió millió égitest közt szorozva párhuzamos univerzumok és dimenziók számával ,,boccs.

Ez olyan mint mész a focipályán és az egyik fűszál megijeszt és megzsarol hogy nem léphetsz rá mert különben mi lesz ? semmi ennyi.

2012. dec. 15. 21:25
 26/27 anonim ***** válasza:

ahogyan említettem, nem kell szűk látókörűnek lenned.

Köszönöm a megértésedet.

2012. dec. 16. 10:16
 27/27 anonim ***** válasza:
2013. jan. 5. 14:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!