Dec. 29-én volt az utolsó menszim, és 14. 16. -án együtt voltunk! Azóta folyamatosan fáj a hasam alja! Az ultrahang szerint gyanús, mert van a méhemben egy pici pont. A vérvétel negatív. Terhes vagyok vagy nem?
Tegnap voltam dokinál egy utlrahangon, meg vérvizsgálaton, abban bízva, hogy végre sikerült összehoznunk egy bébyt.
Az ultrahangon azt mondta a doki, hogy gyanus, és lehet hogy terhes vagyok mert látott/láttunk a méhembe egy pici pontot! Nagyon boldog voltam! Utána elmentem vérvételre aminek ma tudtam meg az eredményét, hogy negatív lett! Mindössze 0,1 HCG volt a véremben! Most akkor terhes vagyok vagy nem? Mikortol mutatható ki a HCG? Vasárnap kell megjönnie?
Szia.
Nagyon ne éld bele magad.
Ha nem jön meg,akkor tudni fogod,hogy baba.Ha pedig igen,kissebb a csalódás.A hasfájás nem minden esetben jelent terhesse´get.lehet,hogy csak a közelgö mensit jelzi.
Szorítok,hogy baba legyen.
Mást nem tudsz tenni, mint vársz...
a vasárnap már nincs messze, ha nem jön meg, akkor kezdhetsz örülni.-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!