Ez szerintetek is gyanús?
Figyelt kérdés
Nemrég valaki linkelt egy Indexes linket amire rákattintottam, és ezt a képet dobta ki: [link]
És mellé oda volt írva nagy betűkkel, hogy "404".
2012. okt. 22. 15:24
3/13 anonim válasza:
Ez nagyon komoly.
Úgy tűnik, Roswell után már Magyarországot is megszállták a tufók.
4/13 anonim válasza:
Gyanús e ? Hát hogy a fenébe ne lenne az a macskám is ezt látta egy hete mikor véletlen rá lépet a billenytyűzetre amikor a leveleimet akartam megnézni azóta nem láttam :-( még jó, hogy nem én néztem meg először...de most jut eszembe ha most megnéztem együtt visznek minket kísérletre te jó ég akkor bemutatkozom démonszemgróf nő vagyok este talizunk felszálásnál! XDXD
5/13 anonim válasza:
Gratulálok, a gépedre sikeresen rátelepedett egy trójai program.
6/13 anonim válasza:
hm még jó, hogy telon néztem annak nem számít:DDD minden 2hétbe újra kell frissíteni:D
9/13 anonim válasza:
Szerintem is nagyon gyanús. Úgy látszik 404 lassan kezdi átvenni a hatalmat az internet felett.
10/13 anonim válasza:
A kép poén. A 404 véletlen. Az RTL kettő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!