Miért veszi félvállról az átlagember a reptoid fenyegtést? Hogy készültök az invázióra?
Figyelt kérdés
2012. nov. 26. 21:00
11/21 anonim válasza:
Én már elrejtettem az összes edámi sajtot amit találtam itthon... tudom én, hogy az kell a reptoidoknak! Hogy mennének a halálfa szárára!
12/21 anonim válasza:
Vigyázni kell,mert december 21-én a kis reptoidok,amik akkor fognak kikelni a tojásokból elindulnak,de a láz és a fájdalom az útjukat állja.
14/21 anonim válasza:
Idegenek? Alig várom, hogy szét rúghassam a seggüket, ezért minden nap X-boxozok legalább 29 órát a Gears of War-ral mert azt szeretem és várom a reptoid söpredéket rohaggyanak meg.
15/21 anonim válasza:
állítólag a reptoid fenyegetés csak kamu. ezt ma hallottam. nem is lesz invázió... na faxa...
16/21 anonim válasza:
Én minden nap futok a Margit szigeten 13 kilométert, aztán csinálok 4x20 egyujjas fekvőtámaszt (mindkét karra), majd 1000 hasprést. Ja és megiszom napi 3 kávét, cukor nélkül.
Üdv.
Mandula reptoid ezredes
17/21 anonim válasza:
Mert nem illik senkit fenyegetni. Komolyan! Én egyszer megfenyegettem egyet, de nagyon kikaptam apukámtól. Elfenekelt meg pofont is kaptam. Azt mondta, Milyen bakonyi görényember lesz belőled kisfiam!
18/21 anonim válasza:
Csak 29 órát naponta?
Én naponta 36 órát játszok Halo-val, a maradék 20-ban pedig kést dobálok és célba lövök.
Chuck Norris
19/21 anonim válasza:
Ja, azt hozzátenném, hogy ezekre nincs szükségem, én mindezt pusztán szórakozásból csinálom.
A reptoidokat kisujjal lazán leverem, esélyük nincs.
C.N.
20/21 anonim válasza:
Mi/mik a fenek a reptoidok? Star Trek szereplok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!