Nem volt elég amit Amerikára küldtünk?
Készül már a többi is
az utolsó várhatóan december végén érkezik ,de az majd minden élőlényt elpusztít a Földön.(Bocsi, de kell a terület túlnépesedtünk)
a reptoid invázió mit jelent pontosan? azt tudom, hogy idejönnek, le akarják igázni a földet, de mi célból? érdekelne, hogy ha majd én is szembetalálkozom eggyel az utcán, mit kell mondani neki, hogy kell viselkedni, félősek-e, vagy lehet feléjük határozottan közeledni. ugyanis szeretném majd megmondani nekik, hogy engem hagyjanak békén, mégis mit képzelnek? a legjobb lenne, ha a vezetőjükkel tudnék beszélni valamilyen módon. ez megoldható lesz majd? a vezetőjük szerintetek szóba áll majd velem?
komolyan kérdem, egyre több a bizonyíték a létezésükre, és hogy dec21-én megérkeznek.
Az Ellenállás béketárgyalásokat próbál velük folytatni, lévén hogy a loúk a háborúból való kilépést tervezgetik. Egyetlen segítségünk a lumbulábi flotta, nekik azonban közeleg nemzeti ünnepük, amikor törvényeik szerint mindenkivel fegyverszünetet kell kötniük. Ilyenkor hatalmas 404 szobrok előtt áldoznak föl 5 csillámretekvámpírt.
De sajnos a tárgyalások nem sikerültek túl jól, a reptoidok foglyul ejtették Galambos Lajcsit, a titkos szuperfegyverünket. Az Ellenállás azonban újabb tárgyalásokban próbál megegyezni a Kolompár és Lakatos famíliákkal hogy lépjenek be az Ellenállás oldalán a háborúba. Szenthelyi Árpádot pedig kitüntették a RETEK díjjal. (Reptoid Ellenes Tevékenységekben Elöljáró Kitüntetés)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!