Dalek Traak kérdése:
Hogy vélekedtek az idegenekről?
Figyelt kérdés
Az érdekelne, hogy mit gondoltok az idegenekről. Milyennek találjátok az egyes fajok tevékenységét?2012. nov. 8. 20:38
1/22 anonim válasza:
Nem igazán ismerek egy idegent sem. Tehát nem tudok érdemleges választ adni, de ha a filmes idegenekre gondolsz, vannak olyanok, akik nagyon gonoszok, de vannak olyanok, akiket megértek.
2/22 anonim válasza:
Nekem anyukám mindig mondta, hogy ne álljak szóba idegenekkel. És én nem állok szóba.
Cukrot sem fogadok el cukros bácsiktól.
3/22 anonim válasza:
A reptoidokkal nem jövök ki... múltkor beakartunk dobni egy dupla cheesburgert az egyik flottaparancsnokkal, de telenyálkázta a sültkrumplit is...
4/22 anonim válasza:
Nem szeressük mi az idegeneket és a nyócéveseket errefelé.
5/22 A kérdező kommentje:
"Nekem anyukám mindig mondta, hogy ne álljak szóba idegenekkel. És én nem állok szóba. " Pedig most is azt teszed. De most én a földönkívüliekre gondoltam.
2012. nov. 8. 20:45
6/22 anonim válasza:
Léteznek földönkívüliek? Nekem ez új. Miről maradtam le, meséljétek már el:)
7/22 A kérdező kommentje:
#4 Miért nem kedveled az idegeneket?
2012. nov. 8. 20:50
9/22 anonim válasza:
"#4 Miért nem kedveled az idegeneket?"
Ezt most komolyan kérdezted? Olvasd el még egyszer mit írt és gondolkozz el rajta és ha nem esik le akkor komoly baj van veled.
10/22 anonim válasza:
Piros hetesen rengeteg idegennel találkoztam régen, némelyikkel szívesen meg is ismerkedtem volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!