Mi történik velem és a családommal?
Én hiszek neked! Azok akik nem éltek át hasonlót soha nem fogják megérteni. Ha az ember ilyesmiket él át, tudja és szilárd meggyőződéssel hiszi, hogy amit látott igaz. Másrészt, ha jól tudom az alvásparalízis során elég ritka, az, ha az érzékelés minden érzékszervünkre kiterjed. Láttam már alvásparalízis közben egy ismerősöm és ezek alapján gondolom, hogy a két dolog teljesen megkülönböztethető, eltérő apró részletek alapján.
Nekem is voltak hasonló élményeim, és az én szüleim is számoltak be hasonló furcsa dolgokról. Kiskoromból van pár homályos emlékem nekem is. Addig azt hittem, hogy csak rossz álomokból maradtak vissza, de később kb. 17 éves koromban átélt közvetlen élmény meggyőzött róla, hogy rosszul gondoltam. Nem állítom, hogy idegenek akik "zaklatnak" teljesen átlagos családokat. Erre szerintem még idő kell míg választ kaphatunk. Amúgy meg választ ne 404-től várj szerintem. Nem hiszem, hogy erről bárki más többet tud, mint Te magad.
muszáj írnom!!és ez nem hülyeség amit mondok!!!!!!!! ez velem is volt már hogy nem tudtam megmozdulni,hang nem jött ki a torkomon, ilyenkor hallucinálni szoktam,olyat is ogy valami alak jön felém,de volt már olyan is mintha lebegnék vagy átmennék a falon. ez már régóta nem fordult elő. de én utána olvastam és kiderült számomra,hogy ez alvási rendellenesség. [link]
szerintem ez nektek öröklődik a családban(hogy ha ez öröklődik), de most komolyan ezt ne az ufókra fogd már rá mikor van rá ésszerű magyarázat.
ezt is olvasd el, nagyon hasznos!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!