Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mi történik velem és a családo...

Mi történik velem és a családommal?

Figyelt kérdés
Józan életmódot folytatok,nincsen baj az elmémmel,nem szedek semmit,nem iszom alkoholt,stb!Előre leszögezem.Gyermek korom óta furcsa dolgok történnek velem.Most nem részleteznék mindent,csak pár dolgot megemlítek.Egyik:Pár éve történt az eset,hajnalban.Apum épp dolgozni ment,anyum pedig kísérte ki a kapu elé.Én pedig még picike voltam,és épp a szobámban aludtam.Különös,dermesztő csend uralkodott.Anyumék ereiben megfagyott a vér a jelenség láttán.Az égen V alakban repülő tárgyakat láttak.Azt mondták,ahogy mentek előre,még a saját tengelyük körül is forogtak.Ez az egyik eset.Vol olyan is,de az nagyanyámmal történt,még az 50-60-as években,hogy éjszaka ment haza munkából,és a kertszomszédjuk háza felett egy narancs színű,pulzáló,tojás alakú tárgyat látott lebegni,majd az sebesen elhúzott a távolba.Gondolhatjátok,hogy a 82 éves nagyanyám ilyeneket csak úgy nem talál ki.Elmesélte,hogy többször látott egy alakot elsétálni a verenda ablakai alatt.És olyat is mesélt,hogy egyszer nagyapámmal arra ébredtek,mintha leszakadt volna a tető,és a kémény is lezuhant volna a padláson.Hatalmas zaj volt.Nagyapám felmászott a padlásra,de semmi nem volt ott.Ami a legdurvább eset,hogy apám is,és anyám is éltünk már át olyat,hogy éjszaka valaki ált az ágyuk végében.Őket meg valami titokzatos erő mozdulatlanságra kényszerítette .Bénultan feküdtek,szólni nem tudtak.Az alak pedig csak bámult.Velük többször történt ilyen,szerencsére velem csak egyszer.Épp a párommal aludtam,amikor arra ébredtem,hogy nyílik a szobaajtó,és egy fekete,egyberuházatú alak áll ott,és rám bámul.Az arcát nem láttam,de olyan halálfélelmem volt,hogy azt leírni lehetetlen.Jelezni akartam a páromnak,de a testem teljes bénaságban volt,hang nem jött a torkomon,az alak pedig jött felém.Csak a szememet tudtam becsukni.Tudtam hogy mellettem van az a valami,én pedig rémülten,csukott szemmel tűrtem,hisz nem volt más választásom.Ez pár perc volt,a többire nem emlékszem,csak arra,hogy ülök az ágyon,a párom pedig nyugtatgatni próbál.Ennyi.Ezer ilyen dolog történt már velem,velünk,és nem tudom mire vélni.Nem vagyok bolond,nem szívok semmit,stb,úgyhogy nem kell nyomban ilyen válaszokkal elintézni!Köszönöm!Olvastam már a kedves "404"-ről,ha van gondolata,elmélete ezekről a történésekről,hogy mik lehettek,és miért történtek,megoszthatná velem. 21/N
2012. nov. 15. 17:16
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
64%

Alvás paralízis

Mort

2012. nov. 15. 19:59
 12/18 anonim válasza:
31%
Én hiszek az ufókban. Szerintem ez simán meg történhetett veled. Most komolyan. Itt a Föld. A világűr végtelen. Mirt olyan hihetetlen befogadni az agyunkba hogy nem csak mi vagyunk ebbe a világűrben?? Ugyan úgy más bolygón is ki alakulhatott élet, nem csak itt... Nem értem hogy ez a világon élő emberek 75%-ban nem tudja felfogni, és mesének nevezik a történeteket. Hozzá tenném hogy én még nem láttam ufót, sem ilyen formában, sem az égen, se sehol, csupán az interneten láttam videókat, és leírásokat, illetve észleléseket. Én teljesen hiszek neked! Szerintem simán megtörténhetett. Szerintetek az 53-as körzet is, miért ennyire titkos??
2012. nov. 16. 06:38
 13/18 anonim ***** válasza:
39%
51-es, nem 53-as körzet. És ott sem ufókat tárolnak, hanem csak a hadsereg egyik bázisa, ahol az új kísérleti repülőket tesztelik. Az ufo észlelések azok a környéken csak azért vannak, mert ebből élnek meg a környező települések. Mivel a sivatag kellős közepén nem sok ember járna amúgy, kellett valami turista csalogató.
2012. nov. 16. 08:10
 14/18 anonim válasza:
51%
Oké. Akkor 51-es. És egyébként mondhatsz amit akarsz, engem túlzottan nem érdekelsz, én ebben hiszek és kész... Ha jól tudom jogom van hozzá! Na pá;)
2012. nov. 16. 13:49
 15/18 anonim válasza:
46%

Én hiszek neked! Azok akik nem éltek át hasonlót soha nem fogják megérteni. Ha az ember ilyesmiket él át, tudja és szilárd meggyőződéssel hiszi, hogy amit látott igaz. Másrészt, ha jól tudom az alvásparalízis során elég ritka, az, ha az érzékelés minden érzékszervünkre kiterjed. Láttam már alvásparalízis közben egy ismerősöm és ezek alapján gondolom, hogy a két dolog teljesen megkülönböztethető, eltérő apró részletek alapján.

Nekem is voltak hasonló élményeim, és az én szüleim is számoltak be hasonló furcsa dolgokról. Kiskoromból van pár homályos emlékem nekem is. Addig azt hittem, hogy csak rossz álomokból maradtak vissza, de később kb. 17 éves koromban átélt közvetlen élmény meggyőzött róla, hogy rosszul gondoltam. Nem állítom, hogy idegenek akik "zaklatnak" teljesen átlagos családokat. Erre szerintem még idő kell míg választ kaphatunk. Amúgy meg választ ne 404-től várj szerintem. Nem hiszem, hogy erről bárki más többet tud, mint Te magad.

2012. nov. 16. 19:55
 16/18 A kérdező kommentje:
Itt nem kommentelnék inkább többet... A leveleket nagyon szépen köszönöm!Azt hiszem mindenkinek sikerült válaszolni! :)
2012. nov. 18. 11:40
 17/18 anonim ***** válasza:

muszáj írnom!!és ez nem hülyeség amit mondok!!!!!!!! ez velem is volt már hogy nem tudtam megmozdulni,hang nem jött ki a torkomon, ilyenkor hallucinálni szoktam,olyat is ogy valami alak jön felém,de volt már olyan is mintha lebegnék vagy átmennék a falon. ez már régóta nem fordult elő. de én utána olvastam és kiderült számomra,hogy ez alvási rendellenesség. [link]

szerintem ez nektek öröklődik a családban(hogy ha ez öröklődik), de most komolyan ezt ne az ufókra fogd már rá mikor van rá ésszerű magyarázat.

2012. nov. 22. 22:25
 18/18 anonim ***** válasza:

[link]

ezt is olvasd el, nagyon hasznos!:)

2012. nov. 22. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!