Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mik lehetnek ezek a zajok és...

Mik lehetnek ezek a zajok és a fények?

Figyelt kérdés
Van egy kis faházunk egy elhagyatott erdős részen. Hétvégente szoktunk ide kijönni a családdal. Lassan két éve mikor itt vagyunk hallani mindenféle zajokat,és látni fényeket az égen.Van egy szomszédos faház is ahol szintén mindig látják ezeket a dolgokat. Hiszek abban,hogy nem vagyunk egyedül ,de jobb lenne abban hinni,hogy csak valami természeti jelenséget látunk.De a zajokat sem értjük. Sokszor a házban hallani lépteket,csoszogást.
2012. okt. 26. 12:58
 1/8 anonim ***** válasza:

Lehet katonai repcsiket láttok gyakorlatozni, de lehetnek gömbvillámok vagy akármik is. Nehéz levonni így következtetést, bár ebben a témában sokan teszik.

A zajok pedig származhatnak faszútól.

[link]

2012. okt. 26. 13:05
 2/8 A kérdező kommentje:
Otthon van szú a szobámban a lambériában,hallom,minden éjjel,de nem olyan hangokat ad ki magából,mintha valaki lépkedne,mászkálna. A helikoptereknek meg van hangja,azok meg csak fények az égen,furcsán manőverezve. Nem mondom,hogy ufók,meg idegenek lepték el a környéket,mindenesetre nekem az a fura,hogy a média pl nem foglalkozik ezzel a területtel,mikor ennyi érdekes jelenség van itt.
2012. okt. 26. 13:14
 3/8 anonim ***** válasza:
Én sem azt mondtam, hogy helikopterek. Ismered ezeket a lopakodókat? [link]
2012. okt. 26. 13:28
 4/8 anonim ***** válasza:
404 most végez próbarepüléseket a krixkraxi hajóján.
2012. okt. 26. 14:12
 5/8 anonim ***** válasza:

Ugyan, milyen hangok is lennének egy erdőben, egy tákolt faházban? Csak milliónyi állat, korhadás, hőmozgás, szél és egyéb természeti jelenség dolgozik egyszerre.

A fényekről semmi konkrétat nem írtál, nem tudom, miért nem készült még egy felvétel sem, ha ez annyira érdekes és gyakori jelenség. A leírtak alapján tőlem szenjánosbogár vagy egy közeli diszkó is lehet, mi értelme látatlanban találgatni? Add kölcsön a viskót, lemegyek a barátnőmmel és 1-2 éjszaka alatt kideríjük mi neked :)

2012. okt. 26. 14:20
 6/8 A kérdező kommentje:
Igen,biztosan repülő...Ez amúgy nem olyan faház,hanem rendesen be van rendezve,van benne kandalló,stb,mert most egy kis viskóban elég hideg lenne,úgy gondolom.Na de mindegy is.Köszi a válaszokat.
2012. okt. 26. 16:01
 7/8 anonim válasza:

Szerintem ez még is csak egy erdő egy csomó állattal rovarral meg egyéb dolgokkal a zajok származhatnak mókustól vagy valami olyan állatól ami száraz leveleken él

Ami a fényeket illeti nem nagyon értem én se de biztos van logikus magyarázat

2012. nov. 1. 14:54
 8/8 anonim válasza:
Szerintem vidd el az egyik barátodat vagy barátnőd és másnap reggel kérdezd meg hogy ő is hallotta-e és ha nem akkor lehet csak álmodban hallod
2012. nov. 2. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!