Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Megfejtettem a rejtélyes...

Megfejtettem a rejtélyes hangok okát?!

Figyelt kérdés

Sokat hallgattam ezeket a hangokat, amik már régóta rettegésben tartják az emberek csoprtjait és rájöttem mi lehet ez. Biztosan emlékeztek a Lacerta interjúra, ahol a Reptoid azt mondja, hogy az ő űrhajójuk hosszú és nagy szivar alakú és fémes szerkezetű. Azt ismondta, hogy láthatatlan védőpajzs fedi le. Ez ugyanolyan jelenség. Láthatatlan, mert csak a hangját hallod és fémes hangokat ad, olyan mint egy űrhajó, pont ugyanolyan hangja van és az ég felől jön. Megfigyelték egy azon hangot nagyon távoli helyeken, pont mint az űrhajók.

Ezek hatalmas Reptoid anyahajók lehetnek. Lehetséges hogy már fel is készűltek a bevetésre ? [link]

Szerinted is egybevág minden ? Te nálatok is hallanai hangokat ?

[link]

2012. okt. 2. 19:57
1 2
 11/15 Neuhauser László ***** válasza:
December 21 - én támadni fognak, és eljön a világbéke... izé.. VILÁGVÉGE :)
2012. okt. 3. 11:44
 12/15 anonim ***** válasza:
Földalatti robbantások miatt van. A titkos bázisok berobbantása után a a hirtelen felgyülemlett nyomás a kürtőkön keresztül ilyen hangok kíséretében távozik. Ez az oka.
2012. okt. 3. 14:06
 13/15 Dalek Traak ***** válasza:

Ezek nem a reptoid űrhajók hangjai, hanem a titkos emberi kísérletek, eszközök hangjai.

Ha egy faj láthatanná tudja tenni az űrhajóját, akkor már azt is meg tudja oldani hogy hangtalan is legyen.

2012. okt. 3. 16:05
 14/15 A kérdező kommentje:
A Reptoid hangok nem az űrből jönnek, hanem a föld felett közvetlen a légkörből.
2012. okt. 3. 21:21
 15/15 anonim válasza:

Hagyjuk már :D Nem tudom kik készítik ezeket a videókat, de tuti h dark ambientet hallgatnak :D

[link]

2015. aug. 13. 13:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!