Szerintek az ufo-k embereknek adják ki magukat?
Egy csomó kérdésre választ adhat: [link]
Már magam sem tudom, hogy elhiggyem vagy ne, mindenesetre egy nagyon okos akárki kellett ezt kitalálja, ha nem igazi. Érdemes végig olvasni.
Na jó, én nem tudom, hogy honnan jön az ötlet, hogy téged megszállt egy csészealj, de én megpróbálok normális választ adni a kérdésedre.
A "látomásaid" hülyeségek, nem látsz a jövőbe, és mielőtt más agyszüleményeid keletkeznének, nem látsz a múltba se, és azt ajánlom, hogy kösd le magad olvasással, hogy tanulj írni is, mert azért gondolsz hülyeségeket, amiket te látomásnak hiszel, mert szörnyen sok az időd. Ha esetleg alvás közben látnád ezeket a hülyeségeket, akkor nem csészealjak üzengetnek neked, hanem ÁLMODSZ!!!
Amennyiben ezt nem tartod elég meggyőző válasznak, akkor élj továbbra is abban a hitben, hogy te egy csészealj vagy.
Utols
1 kemeny szavak
2 nekem nem alvás közben van láttomás ha nem nap közbe en nem tom iránitani magátol törtenik az egesz csak látok a jövbe ez egy kölnleges adotság
3 hánszor mondjam el hogy nem könnyö tabbon írni
4 dicces vagyok erted ja is
5 3 vagyok nyelvtan- bol
6 fell vagyok mentve irásbol
Ebböl mitt nem lehet érrteni fogadjátok el is pax
nincs kizárva, bár a kérdés tisztázása érdekében lehet hogy érdemes lenne felkeresned egy pszichiáter szakorvost. A tipikusan emberitől eltérő pszichés tulajdonságok felderítésében nagy segítséget nyújthat egy jó szakember is!!
Ha viszont csupán fantázia tevékenységről lenne szó, ő azt is egyértelműen felismeri. jobb ezt ideje korán tisztázni, így elkerülhető az, hogy téveszmék szabjanak irányt hosszú időn át az életednek!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!