Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Szerintek az ufo-k embereknek...

Szerintek az ufo-k embereknek adják ki magukat?

Figyelt kérdés
Öszinten (a helyes irást ne nezetek) akinek vannak látomásai szerintek azok ufok mer nekem szoktak leni neha de csak pár honapja jötem rá lehet hogy en egy ufo vagyok?

2012. szept. 23. 10:55
1 2 3 4 5
 11/49 Dalek Traak ***** válasza:
Valószinüleg egy idegen vagy te is. Hogy melyik fajhoz tartozol azt abból lehet megállapítani, hogy milyen testi változásokat észlelsz magadon és hogy pontosan mi van a "látomásaidban"(ezek valójában a fajtársaid által küldött üzenetek vagy visszaemlékezések az idegen mivoltodra).
2012. szept. 23. 12:31
 12/49 A kérdező kommentje:
Utolsó mer akkarod meg ölni a kivállasztotakat milyen dolgonk lene csak azert se mondom meg hol lakom mer csak az apukám is az anyukám tud- rola is tudom ha tudjátok ki vagyok akor ugy is megöltök csak miert nem kel irigykedni
2012. szept. 23. 12:32
 13/49 anonim ***** válasza:

8as vagyok.

Azért mert a raptoidok a földpusztulását akarják és ezt nem hagyhatom.

Megtalálak és utána véged...

2012. szept. 23. 12:40
 14/49 Dalek Traak ***** válasza:
Kérdező probáld meg kicsit érthetőbben leírni a mondanivalódat, mert még a fordító modulom se tudja rendesen értelmezni.
2012. szept. 23. 13:14
 15/49 anonim ***** válasza:
mit habogsz itt.egyszerüen nen értem.most már biztos hogy idegen vagy mert nagyon töröd a magyar és értelmetlen is.
2012. szept. 23. 13:16
 16/49 A kérdező kommentje:
Bocs Delka dicess vagyok ezert oda irtam hogy a helyes irást ne nezd igy már jo
2012. szept. 23. 13:25
 17/49 A kérdező kommentje:
De valaki az eg szermer fordsa már le mit írt az utolso
2012. szept. 23. 13:26
 18/49 anonim ***** válasza:
B@zdmeg kérdező, te tudsz magyarul? Írni egyáltalán tudsz? Szart nem értek abból amit itt halandzsázol...
2012. szept. 23. 13:30
 19/49 A kérdező kommentje:
Na utulso a meg jezsedre nem vagyok kiváncsi de most komolyan mit jelnt az hogy " bazzmeg,, en nem használok ilyen csuna szavakat
2012. szept. 23. 13:38
 20/49 Dalek Traak ***** válasza:

Egy átfogó analízist végeztem aminek eredményeként két féle elméletet állítottam fel.

1. A kérdező egy ember aki nem tud normálisan írni.

2. A kérdező egy idegen aki még csak most tanulja a földi nyelvet ezért ír néha teljesen értelmetlen dolgokat.

2012. szept. 23. 13:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!