Szerintek az ufo-k embereknek adják ki magukat?
Figyelt kérdés
Öszinten (a helyes irást ne nezetek) akinek vannak látomásai szerintek azok ufok mer nekem szoktak leni neha de csak pár honapja jötem rá lehet hogy en egy ufo vagyok?2012. szept. 23. 10:55
21/49 anonim válasza:
'utolso' vagyok mit nem értesz?
Nem vagy idegen csak egy 8éves aki tegnap túlsok tejet ivott ezért rosszat álmodot és most itt fárasztod a népet.
22/49 anonim válasza:
Én ismertem egy idegen lényt(nem UFO-t, mert az ufo = nem azonosítható repülő tárgy). Sokáig azt hittem róla, hogy csak egy csöves a Szamos partján - sokat látni arrafelé. Mostanra már meggyőződtem, hogy egy űrlény volt, mert olyan becsületes és jó ember a világon nem létezik. Isten nyugtassa.
23/49 Dalek Traak válasza:
A válaszokra való reagálásokból ítélve az 1. hipotézisem a helytálló. "Utolsó" válaszoló igazad lehet.
24/49 A kérdező kommentje:
Most komolyan kerlek titeket
2012. szept. 23. 14:24
25/49 anonim válasza:
Te egy nagyon fiatal kisgyerek lehetsz. Inkább szólj a szüleidnek erről, mert úgy látszik a nevelésed helyett valami mást csinálnak jelenleg is. Úgy bírom az ilyen családokat, ahelyett, hogy elmagyaráznák a 6 éves fejének, hogy "kisfiam, nem, te semmiképp nem lehet földönkívüli" inkább fosnak bele az egészbe, szerencsétlen meg itt az interneten próbál választ találni...
26/49 anonim válasza:
UFO = Unidentified Flying Object magyarul azonosítatlan repülő tárgy tehát nem nem vagy ufo :D
27/49 anonim válasza:
'utolsó' vagyok.
Most már biztos hogy te ember tuti nem vagy.
Inkább egysejtü. Mert nagyon kevés az IQ-ud pont mint egy marék döglöt lepkének.
28/49 A kérdező kommentje:
Utolso kad be 200 az IQ-om bocsi nem 6 eves vagyok azt talájtok ki de en nekem tenleg vannak látomásaim mer nem hiszed el
2012. szept. 23. 14:59
29/49 A kérdező kommentje:
Vegre
2012. szept. 23. 14:59
30/49 A kérdező kommentje:
Ja is lány vagyok
Nem fiu
2012. szept. 23. 15:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!