Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Az UFO-k most miert, es kiket...

Az UFO-k most miert, es kiket rabolnak el?

Figyelt kérdés
Udv. Mindenkinek! Az ufo-k most azokat raboljak el, akik pl. latjak, eszlelik oket? Es miert?

2012. szept. 17. 21:04
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Magyarországra is bejöhetnek, NATO, akár az amerikaiak gépe is lehetett, mondom nekem ez lenne a magyarázat a sok felvételre. Nem vagyok profi ebben, de ez jött le nekem az infókból. Hitler már nagyon régen készíteni próbált kör alakú gépeket. Nos, miután elvesztették a háborút a győztesekhez került minden zseniális terv. Ez az alap. Szerintem, mondom nem biztos.
2012. szept. 18. 21:42
 22/31 anonim ***** válasza:
Ezt csak úgy tudod meg ha megrágod a kuládat ! Én még nem próbáltam, de neked hátha bejön.
2012. szept. 19. 14:03
 23/31 anonim ***** válasza:
én beleegyeztem hogy megyek velük, söröztünk meg kártyáztunk egy jot xd
2012. szept. 19. 15:50
 24/31 anonim ***** válasza:

engem már elrabóltak de megszöktem.

A magas inteligenciám miatt voltam én a kiválasztót.

De nyugi te biztonságban vagy.

2012. szept. 19. 16:54
 25/31 A kérdező kommentje:
Hahaha..:DD
2012. szept. 19. 17:11
 26/31 anonim ***** válasza:
Nekem egy éjjel megjelent az ágyam mellett 5 földönkívüli lény. Felkeltettek és kényszerítettek, hogy szerezzek baracklekvárt és csináljak nekik lekvároskenyeret. De csak Nutella volt itthon, szóval elrabolták a Nutellámat és a kiló Erzsébetkenyeret is :(
2012. szept. 19. 23:13
 27/31 A kérdező kommentje:
Baccus!! Most adtal egy otletet hogy mit vacsorazzak! Koszi!:D
2012. szept. 20. 20:44
 28/31 anonim ***** válasza:
404et rabolták el hogy megbecstelenítsék mert túl sokat kutakodott utánuk.
2012. szept. 21. 00:57
 29/31 anonim ***** válasza:
Mer az ikrekböl 2 van de ufok nem leteznek na jo felladom nem baj hogy nem raboltak meg el vagy hogyan is mi ert de ez meg nem azt hogy hitekben alig várom hogy a levelzõtásmnak mit tanultam ma töled
2012. szept. 23. 10:41
 30/31 anonim ***** válasza:
Uttolsó vagyok is azt ki hagytam a tanulságot hogy rájötem meni meg magyárzhatlan dolg van a földön de ez meg nem jelnti azt hogy ne higyünk bene mi magunk döntõk el hogy hiszönk bene amiel akár bartokszerezhetönk vagy nem mer maganosfarsok akarunkleni örökre
2012. szept. 23. 10:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!