Tömeges UFÓ észlelés Mexikóban?
1. hozzászóló!
Nagyon okosnak tűnsz a hozzászólásod alapján, úgyhogy tudasd velünk kérlek, hogy ha ennyire biztos vagy benne, hogy nem idegen járművek, akkor mik? Lehet cáfolni, de mellékell rakni az egyéni megállapítást,különben csak adtál a sz.rnak egy pofont.
Szerintem esélyes, hogy idegen űrhajókról van szó és nem csak mexikóban vannak. Volt, hogy budapesten is láttak már, kötelékben repülni.
Én vagyok troll? Akkor a kérdező mi? És azt hiszed érdekel a pontozás?
Másrészről: ez ám a szánalmas dolog, máshol szidjátok Kis Coffost, most meg melléálltok. Itt az egyik percbe jópofi, a másikba hátbatámadás.
Child of mittoménminek: de. Mexikóból indul minden. Rosewell, a halrajos dolog, a csapdába esett valami, stb.
Amúgy pedig nagyon könnyű összeszerkeszteni egy videót, és feldobni a netre...
Nagyon valószínű, hogy valóban az volt. Érdekes a hírekben minden kifiguráznak, amit csak lehet a sok kreált háborús hírekről, sztárokról, szenvedések tömkelegéről, melyeknek céljai a félelem, és negativítás keltése az emberekben. De ilyeneket meg sem említenek az esti hírekben például? Hát nem érdekes?
Reméljük egyre több embernek nyílik fel a szeme, hogy milyen hazugság/tömeges manipulálás is vette körül a Földet és, hogy ennek a vége közeleg most.
A legfontosabb most amit tehettek, hogy minden negatív hírt, érzelmet kerültök. És másoknak is csak pozitív dolgokról beszéljetek.
Tudjátok, hogy ez nem a valóság ami mostanság a Földön megy az emberekben negatív érzelmi ügyileg. Sok kreált politikai, háborús, gazdasági dolgok. Célja a félelemkeltés, negatív módban tartás. Valaminek a vége lesz. Vége a negativitásnak a Földön, amit mélyen mindenki érez. Tegyetek úgy, hogy a legkönnyebben végbemehessen a mindezektől mentes világba való lépésünk.
Tessék, itt a bizonyíték is, nem csak a szám jár, veletek ellentétben. Külön kiemelik a fénylő pontokat is az égen, mert beismerték, hogy katonai gyakorlatok. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!