Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Milyen jelekből tudod eldönten...

Milyen jelekből tudod eldönteni, hogy az ufó észlelés igaz vagy hamis?

Figyelt kérdés
Ha valaki lát egy UFÓT és azt mondja hogy találkozott velük vagy elvitték milyen jelekből lehet rájönni hogy igaz vagy sem ? Milyen árulkodó jelek vannak ? Pl teszemazt azt mondja hogy kisfejük vannak a szűrkéknek és te tudod hogy nagy vagy tudod hogy az eltérítő pálcának fémes az érintése és minták vannak rajta meg kampó és ő azt mondja, hogy az műanyag volt és sima. Ilyenekre gondolok.
2012. szept. 2. 21:22
 1/8 anonim ***** válasza:
Onnan tudom, hogy soha senkit nem raboltak még el az ufók. Nem tudom, hogy mi az az eltérítő pálca...
2012. szept. 2. 21:36
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Fú de megrángatnám a coffodat Veronika...
2012. szept. 3. 07:29
 3/8 anonim ***** válasza:

Sehonnan nem tudhatod, mert az ufó észlelők nagy része csupán valami, füllentő fajankó, és próbál színt vinni szürke életébe.

Az egyetértés és a mesék szofisztikáltságának oka egyszerű. A következő mondatban rejlik.

"Ha elhiszed, amit én hazudok, akkor elhiszem amit hazudsz, sőt függetlenként igazolom majd azt is amit mondasz"

Ugyan ez a szociológiai jelenség zajlik le az unokákról, gyerekekről, hetet-havat összehordó falusi öregasszonyoknál.

2012. szept. 3. 13:44
 4/8 anonim ***** válasza:
Az olyan dolgokból amit leírtál nem lehet rájönni, mert aki hazudik az is biztosan utánanézett a dolognak. Olyanokat fog mondani amiket az eltérítettek általában.
2012. szept. 3. 14:16
 5/8 anonim ***** válasza:
azt hittem h a nyári szünet végével leakadsz ezekröl :DD
2012. szept. 4. 15:14
 6/8 A kérdező kommentje:
Én ugyanezt reméltem rólad a fórumról. Nem kell idejárni és írogatni ha nem hiszel ezekben.
2012. szept. 4. 20:22
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha maguknál tartanak pár évig aztán amikor visszadobnak a Földre nem emlékszel semmire mintha meg sem történt volna, egyszerűen csak annyit látsz hogy terhes vagy (nemtől függetlenül). Ezen kívűl senkinek sem fog feltűnni hogy évekig nem voltál a Földön.
2012. szept. 4. 21:34
 8/8 anonim ***** válasza:

Ez egy hülyeség.

A legtöbb ember rémálmában álmodik ilyesmit. De vannak olyanok akik annyira elhiszik hogy megtörtént velük hogy a hazugságvizsgálón se buknának meg.

Meg van sok tirpák aki mesemondónak hiszi magát és azt hiszi hogy majd ő ettől felkapott lesz és híres.

Ha értelme emberrel megmagyarázhatatlan dolog történik akkor általában nem reklámozza. Már csak azért sem mert hülyének nézik.

Szóval szerintem aki tényleg látott ufót azt onnan lehet megtudni hogy részletesen meséli el. És mindíg ugyanazt meséli el akár évek múlva is. Nem fog változtatni.

Olyat elhiszek például hogy valaki megmagyarázhatatlan dolgot látott. De olyat nem hogy el is rabolták vagy ilyesmi. Azt vagy nagyon profin átverték megviccelték vagy hülyeséget álmodott.

2012. szept. 9. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!