Mi áll az idegenek érdekében, hogy felfedjék magukat vagy hogy a háttérből manipulálják az emberiséget továbbra is?
Nagyon sokan itt a fórumon feszegettétek, hogy egy idegen egyezményn értelmében a kormánynak (usa) fel kell fedniük a földönkívüliek itt tartózkodását az emberiség előtt és enek pl Diator szerint meg kell tőrténnie ez év nyár végéig.
Másik elmélet szerint amid David Icke képvisel a Reptíliánok az Annunakikkal szövetkezve a háttérből irányítják az emberiséget és egyáltalán nem áll érdekükben az hogy az emberiség előtt felfedjék magukat.
Szerinted melyik elmélet az igazi ? Vajon mi lehet az igazság ? Te mindek örülnél ?
Nem, ez nem egy ezotéria és ufófórum. Ez a gyakorikerdesek.hu névre hallgató portál, ahol az emberek több kategóriában tehetnek fel kérdéseket és arra bármelyik regisztrált tag válaszolhat a saját belátása szerint.
Van egy csomó olyan hely az internet gyönyörű lankáin, ahol csak hívők beszélgetnek egymással és még a csillagokon is ufót látnak és bólogatnak egymásnak.
Onnan elküldhetnél. Innen nem.
Én még sosem küldtem el senkit egy nyilvános fórumról.
Újra mondom, van megfelelő hely arra, hogy megosszátok egymással a dolgaitokat.
A csürhe rövid Ü, szerintem ezzel megmagyaráztam a kettőnk IQ-ja közötti különbséget.
[Egyébként, bár a moderátorok úgyis törölni fogják a válaszodat: szerinted kinek nagyobb az IQ-ja? Annak, aki ufótelepeket lát a Holdon vagy annak, aki a tudományos tényeknek hisz?]
Egyébként én sem számítok igazán szkeptikusnak. Igazából a szó értelmezésétől függ.
Abban nem hiszek, hogy jönnek a reptoidok/plejádok stb.
Abban, hogy VALAHOL létezHET egy idegen faj, ami még nem járt erre, mi sem arra, igen.
Döntsétek el, hogy ez szkepticizmus-e vagy sem.
Ha ránézek egy ilyen kérdésre, már meg sem kell néznem, kié, mert csak a tiéd lehet... de azért válaszolok, akkor is ha csak bosszantasz.
Elmondanád mi értelme van, hogy minden nap, minden percbe fárasztasz mindenkit a marhaságaiddal? Nem manipulál senki senkit, és senki nem fedi fel magát... nincsenek semmilyen idegenek, akik minket figyelnek...
De azért válaszolok:
Melyik igaz? Mint írtam egyik sem.
Mi az igazság? Hogy retardált vagy.
Minek örülnél? Ha anyádék védekeztek volna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!