Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Ha jóságos, okos, bölcsek az...

Ha jóságos, okos, bölcsek az UFÓk, akkor miért közösítik ki az emberiséget?

Figyelt kérdés

Mindenhol azt olvasom ezen a fórumon és máshol is a neten, hogy az idegeneknél, az összes faj tartja egymással a kapcsolatot ! Mindenki kut egymásról, és van egy nagy tanács is akik ezt koordinálják. Azt is olvastam, hogy csak az emberekkel nem tartják a kapcsolatot, csak a mi fajunkkal nem.

Miért közösítenek ki minket ? Miért van az, hogy a nagy és bölcs okos földönkívüliek magasról tojnak le minket és bújkálnak inkább előlünk mint, hogy befogadjanak ? Ez a felemelkedettek felzárkóztatási szokása ?

2011. márc. 25. 11:19
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
51%
404 azt mondta h van egy közös törvény az univerzumba az idegen lények között csak az ember még nem jutott el odáig h ezt a törvényt megtudja mivel még nem képes az univerzumot használni. Több ezer törvény van az univerzumba és 35 törvény van amit az ember is megért és abba benne van h ne barátkozz olyan fajjal ami nem tartja be az univerzum törvényeit. Emiatt a jóságosok nem barátkoznak velünk mert mi még nem tartjuk be. A negatív idegenek szintén nem tartják és ezért ők jönnek is szép számmal a földre és nem jótékony manócskákra kell gondolni. A legtöbb rosszabb mint az ember. Szóval azért nem barátkoznak velünk a jók mert mi még nem vagyunk az ő szintükön de majd egyszer el jön az ideje annak is hogy méltassanak minket egy kapcsolatfelvételbe.
2011. márc. 25. 11:32
 2/12 anonim ***** válasza:
71%
Mert rásszisták!
2011. márc. 25. 11:43
 3/12 anonim ***** válasza:
Én meg azt olvastam hogy UFOk nincsenek,és csak az élénk fantázia szüleményei.Az UFO hívők már minden elképzelhető módon próbálják hamisítani korunk digitális kép és hanganyagait,csak hogy elhitessék a hiszékenyebbekkel hogy fantázia birodalmuk létezik.Egyébként láttam már filmen kentaurt is pl.:Harry Potter,Xena,de ettől még nem hittem azt hogy kentaurok a valóságban is léteznek.
2011. márc. 25. 11:47
 4/12 A kérdező kommentje:
Az első hozzászólónak : Én nem tudom, milyen törvényekről beszélsz és nem tudom azt sem ki a 404 és honnan szedi a dolgait, ki hatalmazta fel, nyilatkozni idegen civilizációk nevében. Mindazonáltal, rengeteg faj van, nálunk alacsonyabb rendű és alacsolnyabb civilizációs és szociális fokon, mégis tartják velük a kapcsolatot az UFÓ-k, csupán velünk nem, pedig azok a szegények sem tartják be a törvényeket vagy miket.
2011. márc. 25. 18:47
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Bizony olyan dőreség azt hinni, hogy egyedül a földön élnek, mint az, hogy a Nap kering a földkörül. Hogy miért nem akarnak velünk kapcsolatot létesíteni? Szerintem azért mert hozzájuk képest technikailag fejletlenek vagyunk.Gondold meg, ha az 1700-as években valaki oda vitt volna egy TV-t, vagy egy számológépet, vagy egy mobilt, mit tettek volna vele az emberek? Hát neki estek volna, hogy az az ördög műve.Nem hiszem, hogy életbe hagyták volna. Korán szerzett tudás veszélyesebb, mint gondolnád. Fejlett technológiát megszerző állam ország, felborítaná ezt a kényes egyensúlyt.
2011. márc. 26. 07:34
 6/12 anonim ***** válasza:

[link]

/18/Nyomtalanul_eltuntek_Bandi_a_hegyrol_alkotasa

Olvassa el akit érdekel. Nyomtalanul eltűntek története

2011. márc. 26. 08:03
 7/12 anonim ***** válasza:

Mivel ezek olyan fejlett civilizációk,természetesen nem akarnak egy primitív,veszélyes néppel kapcsolatot létesíteni.Főleg azután,hogy mit műveltek a legtöbb kintivel,akik itt zuhantak le.

Ők addig nem jönnek ide,ameddig egyetlen élőlénynek is a háború,erőszak veszi el az életét.Nem fognak addig idejönni,ameddig nem lesz olyan értelmes ez a civilizáció,h befejezi az önpusztítást,illetve az élővilága pusztítását. Ameddig lesznek vágóhidak,fegyverek ,gyilkosok,állatkínzók ne számítsunk rá,h idejönnek.

Gondolj csak bele...te akarnál egy primitív,húsevő vadállatokkal teli bolygóra leszállni,és barátkozni?

2011. márc. 26. 17:08
 8/12 anonim ***** válasza:

Nem az ufók hanem az emberek, zárnak ki minket ... meg van rá az okuk, én tudom mi okból tették teszik ezt, hogy mi emberek ne tudjunk erről semmit,meg van rá a nyomos okuk!!...

Talán eljön az idő arra hogy tudjuk ezeket a dolgokat, de ha jobban belegondolok jobb titokban tartani ezeket a dolgokat.. bocsi mindenkitől, de ez így van nem szabad elmondani ezeket a dolgokat,

véleményem szerint legalább addig nem amíg nem kerülünk egy magasabb létformába egy feljebb valóbb emberekké..

Ezt úgy tudom 2012-ben fogjuk elérni,, hát alig várom..

2011. márc. 26. 20:30
 9/12 Phoney ***** válasza:

Hátöö szerintem ugyanazért, amiért a kutyákat, macskákat, nyulakat, teheneket. Le kéne szállni a magas lóról:)

Amúgy fergeteges olvasni ezeket a válaszokat;DD

2011. márc. 26. 23:15
 10/12 anonim ***** válasza:
Azt én nem értem, miért éppen éjszaka/sötétben jönnek az UFO-k? Nappal ők mit csinálnak?
2011. márc. 28. 11:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!