Miért nem igázzák le az UFO-k az emberiséget?
Szia!
Szerintem ne akard.
Kérdésedre a válasz pedig én szerintem :
Azért nem igáznak le minket mert kisérleteznek rajtunk , annyi dolguk van hogy mi vagyunk a legkevesebb gondjuk.
Az Ufok olyan Alienek földönkívüliek akik nem egyből arra törekednek mint az emberek nagy része hogy romboljon .
Az hogy ez megfog e történni hogy megtámadnak minket , elképzelhető de ahoz valami olyan súlyos dolgot kell tennünk. A másik azért sem pusztítanak el minket mert sajnálnak minket az ufók 70százaléka rendes 30pedig ellenséges .Ez kb csak egy sacc volt a százalék.
Nem ölnek meg minket,mert mi saját magunkat megöljük.
Ha belegondolsz mennyi csapás éri földet pl felmelegedés stb.Az emberek között is vannak , aki már találkozott velük az felismeri mert lehet rajta látni .
Remélem segítettem
Remélem segítettem
Hát lehet, hogy egy csapat ufónak már megfordult a fejébe a földi invázió.
De akkor egy gondolat szeget ütött a fejében:
1)Miért:
.)Rabszolga munka->nem éri meg, hiszen vannak űrhajóik , akkor lehet, hogy vannak robotjaik is.
.)Szexuális kísérletek -> nem hiszem, mi sem fekszünk le a majommal ;
SZÓVAL: NINCS ÉRTELME
Inkább:
.)Vár még néhány évet, ha szexre vágynak ;
.) Megiszik egy sört ;
Miért igázná le?
-Nem jelentünk fenyegetést (bár 1-2 szputnyik antennája elég éles...).
-A kevés iráni, iraki stb kőolaj nekik nem kell, már több mint 1000 éve nem gyártanak benzinmotoros csillagközi űrhajókat.
-Bántani nem bántottuk őket, a bosszú is kizárva.
-És ne feledjétek: Chuck Norris, és Jesse Slaughter a mi oldalunkon áll, és ők aztán kemények!
Nincs okuk, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!