Miért nem igázzák le az UFO-k az emberiséget?
Elég szép hogy képes az ember 4 oldalon át fikázni a másikat ahelyett hogy értelmesen kommunikálnánk, és válaszolnánk az adott kérdésre.
Ez az elnevezés hogy UFÓ, mindig a kicsi zöld emberkéket jeleníti meg bennem, főleg az irigy hónaljmirigyből.
Az "Idegen lények" szerény véleményem szerint 5 ok miatt nem támadnak ránk:
1.Még ők is csak ott tartanak hogy hogyan hathatnák el a saját bolygójukat, semmi sem igazolja hogy fejeltebbek lennének.
2.Már eltudják hagyni az anyabolygót, de elvannak foglalva hasznosítható ásványok kutatásával a közeli bolygókon, stb.
3.Az előző kettőhöz még pluszban jöhet az hogy: Nem tudnak a létezésünkről.
4.Nem biztos hogy csak nekünk vannak globális problémáink, lehet ők is a sajátjaikkal vannak elfoglalva.
5.Semmi okuk nincs rá.
Remélem hogy ez a megszokottnál hosszabb komment viszi még valamire! Bon Voyage
Kedves előttem szóló:
Rendkívül érdekes dolgokat írtál, azonban be kell látnod hogy semmilyen isten nincs a dolgok hátterében. Az élet biológiailag alakult ki. Nem, nem majmokból lettünk. Hanem apró kis sejtekből amelyek a folyamatosan változó környezet hatására változtak. Így lett a chokapik.
De abban igazad van hogy miért is tennék, de felül már leírtam a valósághűbb okokat!
Üdvözletem
Mert amikor magyarország-ra értek ezt gondolták:
-őket hagyjuk,nélkülünk is van elég bajuk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!