Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Ha jóságos, okos, bölcsek az...

Ha jóságos, okos, bölcsek az UFÓk, akkor miért közösítik ki az emberiséget?

Figyelt kérdés

Mindenhol azt olvasom ezen a fórumon és máshol is a neten, hogy az idegeneknél, az összes faj tartja egymással a kapcsolatot ! Mindenki kut egymásról, és van egy nagy tanács is akik ezt koordinálják. Azt is olvastam, hogy csak az emberekkel nem tartják a kapcsolatot, csak a mi fajunkkal nem.

Miért közösítenek ki minket ? Miért van az, hogy a nagy és bölcs okos földönkívüliek magasról tojnak le minket és bújkálnak inkább előlünk mint, hogy befogadjanak ? Ez a felemelkedettek felzárkóztatási szokása ?

2011. márc. 25. 11:19
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nem jönnek, csak misztikusabb így mesélni.. Ha jól tudom a NASA a legleg aki foglalkozik ilyen dolgokkal.. Márpedig a NASA nem számol be ilyenekről, valószínűleg mert nem közösít ki senki senkit, a közelünkbe nincsenek UFÓK, max arrébb annyival, ahová még nem jutottunk el, egyébként ET az amit ti UFÓnak hívtok, az UFO az ismeretlen repülő tárgy, az ET meg földönkívüli oO Ja és meg lehetne tanulni írni is, aztán lehet ha nem lenne sok hülye itt a földön, akkor nem közösítene ki semmilyen ET minket...-.-
2011. márc. 28. 13:10
 12/12 anonim ***** válasza:
Épp most olvastam róluk (UFO), meg egy mérékadó hozzászólóról. Igaza lehet az előadónak, a földiek biztos ami biztos, agresszíven léptek fel velük szemben. Így aztán "lopakodó" ufókkal jönnek. A rezgásszámot úgy változtatják, ahogy akarják. És ha nagyobb a rezgésszám, mint a látásunk határa, akkor a fejünket is levihetik, mégse fogjuk látni. [link]
2011. márc. 28. 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!